reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziękuję, na razie jeszcze nie dociera do mnie być może dlatego, że nie mam mdłości itp. Ale się cieszę planowaliśmy rodzeństwo dla naszego 4 latka:) poza tym w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych dolegliwości.

reklama
A ja juz sama nie wiem... Caly dzien rozwolnienie zgaga... Teraz postanowilam w koncu cos zjesc to od razu zwymiotowalam... Chyba za wczesnie na takie objawy az nie? W pierwszej ciazy zero takich historii.

@za_necia11 z przeczuciami co do płci możemy utworzyć nowy wątek jeśli chcecie ;) jakoś wydaje mi się, że w naszej liście i tak jest już dużo danych :p
U mnie to wszystko powoduje płacz. Jak widzę świąteczną reklamę allegro to ryczę jak głupia :p a ostatnio wzruszyła mnie reklama wody morskiej dla dzieci :p

Oooo ale słodkie [emoji23] ja chce ale niech reszta sie wypowie czy to dobry pomysł [emoji4]
Ja wypiłam kaszkę dla dzieci i dalej leżę jak z diabła skóra ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Angelika:) zapisuj się do lekarza prywatnie, będziesz miała co wizytę usg :) właśnie lekarze na nfz robią przeważnie te 3 usg w czasie całej ciąży. Prywatnie bedziesz miala chociaż pewność, że się lekarz dobrze Tobą zajmie :)
@marii19 jakie pożywne śniadanie, w sam raz dla kobiety w ciąży :p
@myycha a może chcesz zrobić naszą listę?

ojj raczej nie, nie nadążam za Wami, za mało czasu na forum :(

mój też chciałby teraz synka czuje to .Jego dwaj bracia tak maja pierwsze córki i obaj maja teraz drugie synów ,teraz nasza kolej i jest cholerna presja dla mnie to obojętne ale wiadomo .....Biednemu zawsze wiatr w oczy hahahhaha.

@Truskaweczka2017 co do tej reklamy z allegro tez wyję jak leci, ;) jest taka słodka dziadziuś się uczy i do takiej małej istotki z łzami w oczach mówi "jestem twoim dziadkiem" sweet

możesz robić nowy wątek ;)

@Lina1555 ja też ostatnio miałam tak zwymiotowałam i mnie zakręciło i biegunka , może tak nie raz jest

reklama
No glowniw o ta zurawine mi chodzi, witamine C moge sobie wyciagnac z produktow, a zurawiny jako tako to nie lubie. Na ulotce nie ma zadnej adnotacji o ciazy, wiec chyba jest bezpieczne.
Kurde najbardziej sie boje tego parcia na pecherz w ciazy i czestego latania do toalety.. boje sie, ze moja ciaza bedzie jednym wielkim zapaleniem pecherza, bo skoro przed czesto sie z tym zmagalam to co dopiero teraz :( Zazdroszcze kobietom, ktore nie wiedza co to jest, a takie sa. Szczesciary ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam w poprzedniej ciąży urinal.Nie wiem czy nadal macie ten lek w PL.Ogólnie to ja choruje na kamicę nerkową i często też łapie takie infekcje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry