reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez tu jestem, chociaz wy tyle piszecie ze nie wiem czy was ogarne ;)

U mnie 6dc, cykle ok 40dniowe wiec faktyczne starania dopiero po nowym roku;)

Mam juz syna z wrzesnia 2014 i jedna strate z 8tc za soba:(

Trzymam kciuki za wszystkie testujace! !

reklama
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?

Jak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka? :D

@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze :eek:

@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*

Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa. :p

Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac? :D

Jak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka? :D

@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze :eek:

@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*

Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa. :p

Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac? :D
Ja rano testuje :) stresik jest :p

Dziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czerpie energię od takich fighterek jak Ty :) Twój upór musi być nagrodzony :*

Mąż mi się udał. Naprawdę :)
Każda z nas jest fighterką, nawet jak czasem musi chwilę odpocząć... ważne, żeby się podnieść i dalej walczyć o marzenia :) Ja dawno nie upadałam i oby tak zostało, widziałam, że to nic mi nie daje, więc głowa do góry i jedziemy dalej... :) Bulbasek jak się ma takiego faceta i takie oparcie to jeszcze bardziej chce się mieć taki mały cud... Będzie świetnym ojcem coś czuję... ;)

Do góry