reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak na 25 czułości i któreś z kolei siuśki no i 10 dpo, to kreska jest super kochana!
Zrób jutro rano jakiś o czułości 10 i podejrzewam , że jak te dwie czerwone kreski zobaczymy, to nas z kapci wyrwie:-)
Dlatego właśnie uważam, że test pinka mnie oszukał ...bo to jest nierealne by wyszło tak szybko pozytywne, w dodatku tak wcześnie i nie z pierwszego siusiania. ...
No wierzyć się nie chce ,,

reklama
Bum- nic tam nie widać , ale u ciebie to ow mogła być pózniej

Nessi- kreskę widać niech coraz bardziej ciemnieje :)

Ja już po wszystkich zakupach , w domu porządek nic nie gotuje , bo na wigilie wychodzę z domu , a mój Maks ma gorączkę :-/ chyba się przejął jutrzejszym dniem :-)

Miłego wieczorku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ness już tak nie analizuj! Zagniezdzenie może być nawet 6 dpo wiec od ok. 9 dpo testy mogą wychodzić pozytywne. Ja tez miałam pozytyw 10 dpo i synek rośnie jak ma drożdżach. Kochana przypomina ze u ciebie były 3 dorodne jajka, wiec bardzo możliwe, ze tam więcej dzieciaczków sobie robi miejsce na najbliższe 8 miesięcy:-)

Ness już tak nie analizuj! Zagniezdzenie może być nawet 6 dpo wiec od ok. 9 dpo testy mogą wychodzić pozytywne. Ja tez miałam pozytyw 10 dpo i synek rośnie jak ma drożdżach. Kochana przypomina ze u ciebie były 3 dorodne jajka, wiec bardzo możliwe, ze tam więcej dzieciaczków sobie robi miejsce na najbliższe 8 miesięcy:-)
No zobaczymy ... wiary nie mam :)
Już co ma być to będzie ...
Bum, u Ciebie który dzień cyklu ?

Ness czekam jutro na zdjęcie od ciebie:-)

Nati ja tez jutro wyjazdy więc leże w łóżku do wieczora:-) reszta pewnie w ferworze przygotowań zaginęła

Nessi 46dc ...

No po nowym roku poszukam jakiegoś gina co się gym moim cyklem porządnie zajmie =(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nessi 46dc ...

No po nowym roku poszukam jakiegoś gina co się gym moim cyklem porządnie zajmie =(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Kurcze 46 :( A może to przez te zioła ?

Ness nie wiem o co chodzi z tym ze testy Cie oszukaly ( chyba niedoczytalam jakiejs strony [emoji23][emoji23]) bo ja na kazdym widze 2 kreski . Gratki [emoji8]

Mam i ja chuinke [emoji4]
5a95f858e97f3aa1b8854da2987f427d.jpg

0239d3a1311722d9a52dbc6535b6e44e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde ! Ja tu pranie, sprzątanie, gotowanie a tu takie rzeczy się dzieją!
Nessi mam nadzieję że to to! Szkoda że nie masz strumieniowego z rossmana, już by ładnie wyszedł!
Carmen mnie by mąż z domu nie wypuścił w takiej kiecce ! Oczywiście jesteś śliczna :D

Do góry