Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrzeCześć dziewczyny jestem z września i okropnie chora ! Emsi poleciła mi zajrzeć do was. Jestem bardzo przeziębiona dusi mnie kaszel i smarkam. W nocy nie mogę spać tak mnie dusi. Biorę syrop z prawoślazowy herbatę z miodem i lipa oraz syrop z cebuli czosnku miodu I cytryny. Czy wy też byłyście chore na takim wczesnym etapie ciąży ? Nic się nie stanie maluszkowi ? Już raz poroniłam nie chce drugi![]()
Dziękuję za odpowiedź. Tak byłam wczoraj osłuchowo nawet dobrze tylko lekkie szmery. Mam brać quixx grip. Jedna pani ginekolog poleciła mi syrop z prawoślaza mam jeszcze w domu tłuszcz z gęsiny i też się posmaruje.będzie dobrzeja też teraz po chorobie i nie tylko ja @marii19 ci sama powie, bo przeszła choróbsko i jest ok z bobo, szwagierka moją miała 40 stopni i urodziła zdrowe. Nie zamartwiaj się na zapas, byłaś u lekarza ?
Cześć dziewczyny jestem z września i okropnie chora ! Emsi poleciła mi zajrzeć do was. Jestem bardzo przeziębiona dusi mnie kaszel i smarkam. W nocy nie mogę spać tak mnie dusi. Biorę syrop z prawoślazowy herbatę z miodem i lipa oraz syrop z cebuli czosnku miodu I cytryny. Czy wy też byłyście chore na takim wczesnym etapie ciąży ? Nic się nie stanie maluszkowi ? Już raz poroniłam nie chce drugi![]()
jeśli masz być bardzo chora ,czasem bezpieczniejszy jest antybiotyk nawet i dla bobo , zdrówka życzę , daj znacPostaram się ale nie jest łatwo gdy termometr pokazuje 38.0jutro zgłosze się do lekarza
to bierz i leż w łóżku nie wychodź z niego niech inni w koło ciebie skaczą , zdrówkaDostałam antybiotyk flegamine i priobiotyk mam brać
Dziękuję :*to bierz i leż w łóżku nie wychodź z niego niech inni w koło ciebie skaczą , zdrówka