reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja mam zasłonięte okna żaluzjami więc nie jest tak gorąco. Kombinuje w różny sposób aby ochłodzić pokój i ten nawilżacz mi pomaga . Czasami włanczam mały wentylator ale dziecko wtedy przenoszę do drugiego pokoju. Więc u mnie całe szczęście sauny nie ma.

reklama
U mnie dzisiaj chłodniej :-)
Mają być burze, ale na razie jedna przeszła bokiem :p Mam nadzieję, że popołudniu się nie rozpada, bo planuję spacer.

Dzień Dobry,

U nas dzisiaj chłodniej, nawet klimatyzatora nie włączałam;-).

Oczywiście Piotruś wczoraj znowu urządził awanturę:szok:, ostatnio dzień w dzień zasypia po dwugodzinnym płaczu:no::no::no:, nie wiem co jest, robię wszystko tak samo, w dzień jest w porządku:-), a przychodzi wieczór i koszmar:baffled::baffled::baffled:, czasami nie mam siły:-:)-(

Witajcie :-)

Dziś u nas dalej upał straszny :sick: Piotrek był dziś na spacerku z dziadkiem od 9 do 10 :-) Oczywiście w cieniu koło bloku sobie jeździli :-)

Ale masz fajnie, że masz kogoś do opieki:-), my jesteśmy z Piotrusiem sami przez cały dzień, bo Tatuś wraca po 19-tej:no:, a moja mama daleko i cała rodzina też:-(
Ewelina, ja nie mam nikogo do pomocy :no: Mąż wychodzi przed 6 i wraca z pracy koło 16-17.. A wczoraj wychodziliśmy razem, we trójkę, przed 20 :-) Fajnie było już na polku :tak: Pochodziliśmy chwilę, odebraliśmy zdjęcia i wróciliśmy :-)

Hej! u nas też nadal upalnie.
Mój mąż pracuje w szkole i teraz ma wakacje dlatego dużo mi pomaga:-), no i nie jesteśmy same!

czy druga @ pojawiła Wam się po takim czasie jak przed ciążą?

ja też:tak: i zaraz dostanę nasptępną:-( no ale biore tableki i mam nadzieje że wszystko się ureguluje:-) bo ostatnią to miałam 2tyg:wściekła/y:

reklama
na zamknietym tylo na fotki ,foti,fotki tylko ze jeszcze ich tam nie ma , dobiero dziisja beda.wczoraj tak mi mulilo ze wymieklam i sie poddalam. brak mi cierpliwosc:zawstydzona/y:

a my zmykamy nad wode:-)
no wlasnie tak myslalam bo szukalam ich wczoraj i nic nie znalazlam:happy2:

Dzień Dobry,

U nas dzisiaj chłodniej, nawet klimatyzatora nie włączałam;-).

Oczywiście Piotruś wczoraj znowu urządził awanturę:szok:, ostatnio dzień w dzień zasypia po dwugodzinnym płaczu:no::no::no:, nie wiem co jest, robię wszystko tak samo, w dzień jest w porządku:-), a przychodzi wieczór i koszmar:baffled::baffled::baffled:, czasami nie mam siły:-:)-(
sprawdz wieczorkiem czy ma moze twardy brzusio:tak:a moze to kolki:-(

Hej! u nas też nadal upalnie.
Mój mąż pracuje w szkole i teraz ma wakacje dlatego dużo mi pomaga:-), no i nie jesteśmy same!

czy druga @ pojawiła Wam się po takim czasie jak przed ciążą?
ja przed ciaza mialam co 28 dni teraz co 31 wiec barodzo podobnie choc teraz mam mniejsze:tak::-D

a wogole to sie witam:-D

a co do Waszej pogody to dobre jestescie pierw narzekacie ,ze pada ciagle a jak slonko swieci to tez zle:happy2:ja to bym chciala taki upal :tak:a tu ciagle pada:-:)baffled:

Do góry