reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Co do napięcia, to ja też się tak czasem czuję, jakby @ miała zaraz przyjść :dull: Ciekawe, jak długo jeszcze będę mieć spokój :confused:
A ja jestem niewyspana, a szkoda mi czasu w dzień na spanie. Jak mały śpi, to wolę zajrzeć na forum ;-).

U mnie w kościele jest zawsze kilka chrztów i z tego co obserwuję to niektóre mamy z dziećmi są na poczatku mszy a później jak dziecko zaczyna marudzić wychodzą z kościoła albo do zachrysti i wracają na sam chrzest i myślę, że księża nie robią problemów.
To mnie trochę pocieszyłaś, bo się tym martwiłam. A chrzest jest zawsze na końcu mszy?

reklama
najlepsze jest to że kupiłam swiece do chrztu i zapłaciłam 14,99zł a za ten plastik który montuje się na świecy żeby wosk do niego spływał zapłaciłam11zł:-D:confused:

Czy ten plastik jest napewno potrzebny:confused:, w końcu świeca jest zapalona tylko chwilę. Nam bynajmniej nie była potrzebna.
Jeśli mowa o świecy to moja siostra (chrzestna Wiktorii) zrobiła jeszcze lepiej. Kupiła świecę - podobno piękną, potem poszła do szkoły, a świecę zostawiła w samochodzie. Było bardzo gorąco i myślała, że włożenie jej pod siedzenie wystarczy:-D:-D:-D. Hmmm, zrobiła się płaska:-D:-D:-DZostały nam z niej tylko literki

U nas jest raz w miesiącu o 13 specjalna msza chrzcielna :tak: Zaraz po mszy o 12 :-) Także są na niej tylko sami zainteresowani :-D Jest fajnie, spokojnie, kameralnie :tak: I krótko :-)

reklama
A ja jestem niewyspana, a szkoda mi czasu w dzień na spanie. Jak mały śpi, to wolę zajrzeć na forum ;-).

To mnie trochę pocieszyłaś, bo się tym martwiłam. A chrzest jest zawsze na końcu mszy?

U nas był po kazaniu,

Moja teściowa twierdzi, że ta świeca jest potrzebna do komunii.

Ciekawe, przecież jest na niej napisane "pamiatka chrztu", a na komunijnej "pamiątka pierwszej komunii św".

A tak poza tym to nasz mały na chrzcie spał w wózku, tylko na czas obrzędu go wyjęłam, a Piotruś stanął na wysokości zadania i pięknie się uśmiechał:-).

Do góry