reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Debiutantko, zajrzyj w wolnej chwili na wątek Rozdwojone marcówki i dopisz mnie do listy, dziękuję:-),

A tak, przepraszam nie przywitałam się:zawstydzona/y:,

Dzień Dobry Wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My jak co tydzień jedziemy na wieś do mojej mamy:-), może trochę odpocznę, bo ostatnio Piotruś jest coraz bardziej absorbujący, nawet w nocy. Śpię po 3,4godz. dziennie i trochę mi ciężko:-(.

Witam Dziewczyny:-)

Ewelinko zycze udanego wypoczynku na wsi u mamusi ;-)napewno Ci pomoze zajac sie troszeczke Piotrusiem :tak:wiec korzystaj i odpoczywaj kochana;-):-)

u nas dzisiaj tak zimno ,ze musialam grzejniki wlaczyc:szok::eek::szok:a to niby lato w pelni:baffled:chyba dzisiejszy spacerek odpada:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aga ja sie przesiadanm na spacerowke zaraz po powrocie do uk czyli 3 sierpnia ale juz nie jezdzimy w gondoli tylko w nosidelku . moj maluch nie chce lezec i jak kilka razy zalatwil mnie tak ze przez pol miasta musialam dzwogac klocka to juz mi sie odechcialo gondoli. a w nosidelku sobie siedzi oglada i jest zadowolony:-D
my zmykamy nad jeziorko na pare dbi wiec buziaki dla was.
aga tobie tylko wspolczuje tej pogody:-(az niechce mi ssie wracac do tej wody, tamoja miescine to chyba zaleje:szok:

witam:-) ja tylko na chwilkę u nas zamieszanie w domu:-) w kuchni się gotuje:-D niunia śpi:-)
zaraz uciekam do fryzjera chyba podnie jak zobaczy moje włosy tzn padnie jak zacznie je czesać:szok::-D

reklama
Witajcie Mamuśki :)

Elahar dziś Twojej Madzi 4 miesiące stuknęły :) Gratulacje!!

Aga22 my co jakiś czas uzywamy spacerówki ale głównie jak gdzieś jedziemy samochodem. Specjalne kupiliśmy "laskę" żeby sie szybko składała i w aucie mieściła. NIe rozkłada sie całkiem na płasko ale chyba nie zrobimy krzywdy Małemu bo prawie w niej leży. Poza tym zastanawiam się czy nie wymienić tez już gondoli na spacerówkę (mamy spacerową "nakłądkę") bo w gondoli robi sie ciasno i źle sie z niej świat ogląda :). Myślę, że lada dzień to zrobimy. W sumie to nawet nie pamiętam czy ta spacerowa nakładka na stelaż rozkłada sie na płasko czy nie...

Roksi23 to zyczę udanych przygotowań do chrztu zarówno w kuchni jak i u fryzjera :).

Ewelina a Tobie wypoczynku na wsi :)

Jak tam upały? U nas dzis jest znośniej bo wczoraj to już myślałam, że orła wywinę przez te masakryczne temperatury.... W pokoju mam póki co 28,4C (wczoraj 32C!!).
Przez te temperatury urosła mi streta ciuchów do prasowania bo jak jest tak gorąco to nie jestem w stanie prasować....

Do góry