reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Kamilas jak wygladaja takie pampki do wody??jeszcze takich nie widzialam:no:wszedzie mozna takie dostac??i ile kosztuja??:-);-)

Dobranoc Dziewczyny:happy2:

reklama
Widze, że Wy się dzisiaj działkujecie, a my jutro :-) A raczej Wy wczoraj, a my dzisiaj :-D Mam nadzieję, że pogoda dopisze..

Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Dzień Dobry:-) u nas wszystko naszykowane tylko czekamy na godzinę zero:happy: trzymajcie kciuki dziewczyny żeby mała nie płakała:tak:
pewnie wieczorem odwiedze bb:-)

ja tak tylko na sekunde:-) mojej córce wyszedł pierwszy ząbek:-) dwójka górna po lewej stronie:-)
dobrze się składa że dzisiaj są chrzciny wypijemy za ząbka:-D

Witam moje mile Panie:-D

Roksi trzymamy kciukaski zeby wszystko bylo ok i ,zeby malenka nie plakala:tak:;-)i gratulujemy pierwszego zabka:-D

Roksi a wogole to kto pierwszy go zauwarzyl?? bo u nas jset taka tradycja ,ze jak np mama zobaczy pierwsza 1 zabka to tata musi zrobic jej prezent:tak:lub na odwrot:tak::-D...niewiem czy Wy tez macie taka tradycje...??:-)

reklama
Chwilowo jesteśmy poza Krakowem i byliśmy na basenie koło Oświęcimia. Ale w Krakowie dla maluszków najfajniejsze baseny z ozonowaną wodą w szpitalu Rydygiera, w Herbewie na Kleparzu i na Ruczaju, ulica chyba Szuwarowa.
My niestety dziś na zwyklaku...czyli chlorowanym.
Na Szuwarowej to jest Escada. Wiem, bo tam niedaleko pracuję :tak:. Tam jest chyba fajnie, bo zajęcia dla maluszków są w jacuzzi. Wiem, że jeszcze są w Aquaparku.

Do góry