reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja jak kupowałam wózek dla synka w hurtowni tzn oglądałam bo na Allegro tańsze były, to zapytałam o cenę czy coś obniża bo na Allegro tyle i tyle a pan na to, że zrobią mi taką cenę i udało mi się mieć na już za cenę, która mnie interesowała:)

Patysia : fajne na łóżko lub kanapę żeby dziecko nie spadło.
Ag.ta: ja już miałam w dzieciństwie ospę także chyba jestem bezpieczna

Mi sie strasznie te kokony podobaja. Mam na liscie zakupowej. Wydaje sie praktyczny jak np dziecko spi a my chcemy na szybko ogarnac np kurz w saloni. Wtedy bede sie czula bezpieczniej ze maluch nie spadnie z naroznika.

Wiecie co. Ostatnio w sklepie babka prowadziła wózek Avenger się nazywał. Zrobił na mnie wrażenie. I gdyby nie to że już kupiłam wózek to bym się zastanowiła.

Mi sie strasznie te kokony podobaja. Mam na liscie zakupowej. Wydaje sie praktyczny jak np dziecko spi a my chcemy na szybko ogarnac np kurz w saloni. Wtedy bede sie czula bezpieczniej ze maluch nie spadnie z naroznika.
Jak juz zacznie sie przekrecac to z tego w sumie chyba tez moze :mysli: ale nie wiem. Nie mialam przy leo'u. Ale planuje przy drugim. Chociaż troche to kosztuje...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To samo można zrobić z poduchy ciążowej, niektóre mają nawet sznureczki na końcu. Poza tym najbezpieczniej w łóżeczku lub leżaczku, bo maluch zaczyna się obracać nawet nie wiesz kiedy i nieszczęście gotowe.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry