reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Waga Kwietniowych Dzieciaczkow

reklama
:szok:A u nas tydzień temu było 5020g, czyli 0,5 kg w miesiąc, podobno to dolna granica, bo powinno być od 0,5 do 1,5 kg miesięcznie...
No to się karmimy więcej!!:tak:

Moja Natka waży 6820g i mierzy okolo 62cm. Kochana dziewczynka. Niedługo będę musiała przejść na HUggies 4 bo te trójki są jej opięte na bioderkach i ma takie brzydkie odciski, a czwórki są od 7 kg, więc może spróbujemy.

Nie wiem czy pisałam ale mój Jakub to już 8 kg waży hmm tzn ważył jakiś czas temu teraz to pewnie ponad :0) Zaczepiła nas ostatnio pani w sklepie i stwierdziła że Kubuś wygląda jakby miał 6 miesięcy taki duży :0)
A pamperiski to używamy od 8 do 18 kg :0) i są okY :0)

reklama
Do góry