reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No u mnie zwolniła już jakiś czas temu chyba tylko pierwsze dwa badania były w normie...z Martą było podobnie...ale na tym etapie już nie robiłam bety więc nie wiem czy była w normie...ale już nie mam nadziei

reklama
Hej dziewczyny pewnie wszystkie sobie smacznie śpicie [emoji5] ja niestety mam nockę w pracy i jakiś straszny dół mnie złapał [emoji45] wczoraj dowiedziałam się że koleżanką z pracy urodziła ja miałam rodzic miesiąc po niej [emoji45] ta myśl mi jakoś nie daje spokoju, aż płakać się chcę. Już 7 miesiąc starań i nic [emoji45] przepraszam ale musiałam się wyzalić Ta Głupia @ tak na mnie działa. Wiem że nowy cykl nowe nadzieje, ale ja jakoś już tracę te nadzieje [emoji45]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie zwolniła już jakiś czas temu chyba tylko pierwsze dwa badania były w normie...z Martą było podobnie...ale na tym etapie już nie robiłam bety więc nie wiem czy była w normie...ale już nie mam nadziei
Nie wolno Ci tracić nadziei! Może spróbuj wcześniej pójść na usg?

hchy3e3klmq5cy16.png

Hej dziewczyny pewnie wszystkie sobie smacznie śpicie [emoji5] ja niestety mam nockę w pracy i jakiś straszny dół mnie złapał [emoji45] wczoraj dowiedziałam się że koleżanką z pracy urodziła ja miałam rodzic miesiąc po niej [emoji45] ta myśl mi jakoś nie daje spokoju, aż płakać się chcę. Już 7 miesiąc starań i nic [emoji45] przepraszam ale musiałam się wyzalić Ta Głupia @ tak na mnie działa. Wiem że nowy cykl nowe nadzieje, ale ja jakoś już tracę te nadzieje [emoji45]

Kochana wszystko będzie dobrze![emoji178] Dotychczasowe niepowodzenia były spowodowane tą podwyższoną prolaktyną, teraz problem masz zdiagnozowany, przyjmujesz leki i napewno szybko wszystko wróci do normy! Zobaczysz że niebawem będziesz płakała ze szczęścia bo zobaczysz dwie upragnione kreseczki! [emoji178][emoji178][emoji178][emoji8]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kochana wszystko będzie dobrze![emoji178] Dotychczasowe niepowodzenia były spowodowane tą podwyższoną prolaktyną, teraz problem masz zdiagnozowany, przyjmujesz leki i napewno szybko wszystko wróci do normy! Zobaczysz że niebawem będziesz płakała ze szczęścia bo zobaczysz dwie upragnione kreseczki! [emoji178][emoji178][emoji178][emoji8]

hchy3e3klmq5cy16.png
Dziękuję kochana wiem ale mimo to jakiś słaby nastrój zawitał i nic nie przetłumaczy

Oj Kochana objawów całe multum [emoji23] Siusiam co pół godziny, spać mogłabym 24/dobę, mdli mnie od czasu do czasu, nos mam jak wyżeł no i piersi takie jędrne się zrobiły [emoji16] A i od dwóch dni dostaję ślinotoku na myśl o śledziu [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png
Czyli wszystko prawidłowo ☺ciesze się ☺ KaSia a powiedz mi co z brzuchem pobolewa czasem jak na @ ? Bo u mnie do @ jeszcze ponad tydzień a już mnie czasem pobolewa

Kochana,wiem co czujesz [emoji17] początkiem mają moje dziecko kończyło by roczek... Moje koleżanki (które zarzekały się że już nigdy żadnych dzieci) spacerują z wózkami...
To nie fair [emoji17]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana,wiem co czujesz [emoji17] początkiem mają moje dziecko kończyło by roczek... Moje koleżanki (które zarzekały się że już nigdy żadnych dzieci) spacerują z wózkami...
To nie fair [emoji17]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Też będziesz spacerować ;) nie trać nadziei

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry