reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogole dzien dobry [emoji1]
Ja tez dzis zamulona.
Agnes o dziwo po clo czuje sie dobrze (odpukac) hmmmm moze i na mnie nie zadziala
Dzis co prawda 6dc ale moze co ruszy w przyszlym tygodniu.
Siedze,pije kawe i zamulam.
Zaraz pójdę cala chałupe wyczyscic od A do Z
I wupastuje sobie podlogi maszyna do polerowania to chociaz dom na tydzien bedzie sie blyszczal.

W przyszlym tyg moze umyje okna

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte [emoji20] oby szybko znalazło sie cos innego. Ja sama chce isc do pracy, bo już mi odbija od siedzenia w domu [emoji38]
Carmen mi clo cos z ostrością widzenia sie zrobiło [emoji52] nie wiem czy to możliwe, ale zawsze miałam sokoli wzrok, a teraz jak cos jest dalej to mgle widzę [emoji33] chyba ze to starość [emoji23]

Nuria matko, chyba bym sie pozygala [emoji55]

Co tam śpiochy?
Bum malowanie dzisiaj?
Carmen jak sie czujesz po clo?
A gdzie cała reszta której tu dawno nie było?
Rene trzymamy mocno kciuki za wyniki, na pewno bedą dobre [emoji4][emoji106]
Zuzkon
Mum
Ciężarówki
Mamuśki
Hop hop [emoji1]

Jestem jestem [emoji4] czytam was z krzaczorow [emoji6] wczoraj znow delikatnie zaplamilam na brazowo-bezowo i strach wrocil... mam nadzieje, ze to jednorazowe. Do wizyty jeszcze tydzien.... matko jak to sie wlecze!!

Trzymam kciuki za wasze jajca dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

:( A jakaś inna ?

Mam ubogie cv...głównie handel, który w Polsce był jedyną formą zarobku dla mnie.
Tutaj niestety nie mam możliwości pracy w handlu przez brak języka. Ogranicza mnie również brak prawa jazdy a większość biur mają tą opcje za wymaganą. Więc będzie mega cieżko - no i że jestem kobietą, to już w ogóle, Dla kobiet cieżko przy zwykłych pracach, jedynie jakieś szklarnie (gdzie latem ok 40stopni w środku) i prace fizyczne w rzeźniach. A wszędzie potrzebne doświadczenie. Zawsze bałam się wyjazdu za granice no i moje obawy się niestety sprawdzają

Arte [emoji20] oby szybko znalazło sie cos innego. Ja sama chce isc do pracy, bo już mi odbija od siedzenia w domu [emoji38]
Carmen mi clo cos z ostrością widzenia sie zrobiło [emoji52] nie wiem czy to możliwe, ale zawsze miałam sokoli wzrok, a teraz jak cos jest dalej to mgle widzę [emoji33] chyba ze to starość [emoji23]

Komputer kochana powoduje, że nasz wzrok już nie ten sam :) ja już pare lat noszę okulary :D a kiedyś miałam super wzrok

Mam ubogie cv...głównie handel, który w Polsce był jedyną formą zarobku dla mnie.
Tutaj niestety nie mam możliwości pracy w handlu przez brak języka. Ogranicza mnie również brak prawa jazdy a większość biur mają tą opcje za wymaganą. Więc będzie mega cieżko - no i że jestem kobietą, to już w ogóle, Dla kobiet cieżko przy zwykłych pracach, jedynie jakieś szklarnie (gdzie latem ok 40stopni w środku) i prace fizyczne w rzeźniach. A wszędzie potrzebne doświadczenie. Zawsze bałam się wyjazdu za granice no i moje obawy się niestety sprawdzają
A może niunia jakieś kursy językowe ? Jeśli macie zamiar mieszkać tam jeszcze kilka lat to i tak będziesz musiała się nauczyć go trochę ... bo jednak nieznajomość jest ogromnym utrudnieniem

Jestem jestem [emoji4] czytam was z krzaczorow [emoji6] wczoraj znow delikatnie zaplamilam na brazowo-bezowo i strach wrocil... mam nadzieje, ze to jednorazowe. Do wizyty jeszcze tydzien.... matko jak to sie wlecze!!

Trzymam kciuki za wasze jajca dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Damy radę nawet z plamieniami ...będzie dobrze

Agnesis: z ulotki clo: Pogorszenie wzorku, ból oczu i trudności w widzeniu niektórych kolorów (zapalenie nerwu wzrokowego)

Arte a moze warto pojsc do pracy na jakas szklarnie i zarobic sobie chocby na prawo jazdy i zrobic?
A jezyka mozesz sie w domu uczyc, na internecie jest pelno takich "kursow" od podstaw. Ja wlasnie tak sie angielskiego nauczylam, bo w szkole glownie gramatyka byla. A jak przychodzilo do rozmowy to klapa byla. Wiec sama korzystajac z Internetu sie uczylam. Teraz planuje rosyjskiego sie nauczyc

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mum szybko zleci. Oszczędzaj sie, odpoczywaj dużo, bedzie dobrze [emoji4]
Arte mi urząd pracy tez pracy nie znajdzie, bo oni mi tylko oferty wlasnie w handlu dają, a ja nie chce w sklepie pracować [emoji52] dobrze ze mam zawod i zaznaczyłam na początku ze szukam na własna rękę w zawodzie. Nie mogą mnie wyrejestrować chociaż za odrzucanie ich ofert.
A co do wzroku to po prostu pójdę do okulisty i zobaczymy czy potrzebne okulary czy nie [emoji44]

Aaaa wlasnie macie jakas instrukcje jak sie zmienia pieluchy [emoji23][emoji23] bo za cholerę nie mam wprawy, a zaraz bede miała dwulatka w domu, boje sie ze kupkę zrobi [emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry