reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A moja dzis bawiła się taką plastikową zabawką ludzikiem co jak się go przesuwa to mówi mama i się śmiej i tak nią machała aż walnęła sę w głowę i był ryk jak nigdy :szok:
m ała mi coś tu nogą pozmieniała :dry::happy2:

reklama
Dziewczyny czy w SMYKU i H&M są juz nowe kolekcje na jesień??? a tescko cherokee??

jade jutro do gdanska i nei wiem gdzie isc

Byłam w Smyku 3 dni temu i nie widzialam nowej kolekcji.Byly oczywiscie tez troszke cieplejsze ubrnka,ale to chyba nie to...

a my kupiliśmy wczoraj taką opaskę i znowu spineczki :zawstydzona/y:

Ostatnio coś mi się podobają dawne style i jej kupiłam taką:zawstydzona/y::-p
p1150479dp3.jpg

Bardzo ładna opaska Gosia :tak: Gdzie wyhaczyłaś taką szeroką? Mi się też takie podobają, ale trafiam tylko na takie wąskie.

no wlasnie cos cieplejszego potrzebuje zwlaszcza body z dlugim rekawem bo wczoraj zrobilam porzadek wywalilam to co mi sie juz opatrzylo i zostaly nam 3 bodziaki tylko

Bardzo ładna opaska Gosia :tak: Gdzie wyhaczyłaś taką szeroką? Mi się też takie podobają, ale trafiam tylko na takie wąskie.

w sklepie na osiedlu :-p niby dla starszych dzieci to jest ale pasuje a mi też zależało na szerokiej bo nad morzem jakby był wiatr to jej uszy będzie zakrywać :tak: a te wąskie się nie sprawdzają :no:

No te kostki super pomysl:tak: i zolwik tez mi siebardzo podoba:tak:

chyba kupie jedno i drugie bo mala wyciagnela ostatnio prababci 100 zl z portfela i juz ine chciala oddac wiec dysponuje swoja wlsna gotowka:-D

reklama
Do góry