reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Hmmm... a kiedy właściwie już trzeba uzywać niekapka? I czemu lepiej jest przejść z butli na niekapek? I czy jak dziecko już się nauczy pić z niekapka, to butla idzie w odstawkę? Czy ktoś może mnie uświadomić w tym temacie? :sorry2:
Mamy niekapka ale po jednej próbie (mała nie załapała) jakoś na razie go odstawiłam.

Ja małej będę z niekapka dawać soczek i herbatki ewentualnie cos gęstego a mleko z butli bo niekapek mamy mały i ta ilość mleczka nie wejdzie w niego co Emilka wypija :tak:a jak już sprawniej jej to pójdzie to kupimy duży do mleczka

z tym że z napewno w nocy jej będe dawać butlę :tak:jak jest pół przytomna. I mamy niekapek od 6 miesiąca bo widziałam i od 3 :tak:

dziewczyny, nie znacie jakis zabawek-hitow dla dzieci powyzej 6 miesiaca?? bo chcielismy Makrelci zrobic jakis prezent i nie mamy pomyslu :no:

lil kate a może jakieś zabaweczki do kąpieli w wannie? W rodzaju nakręcanych rybek czy coś w tym stylu?

dziewczyny, nie znacie jakis zabawek-hitow dla dzieci powyzej 6 miesiaca?? bo chcielismy Makrelci zrobic jakis prezent i nie mamy pomyslu :no:

u mnie hitem jest motylek który gra a skrzydła ma mięciutkie i szeleszczące mała potrafi go tarmosić godzinę :tak:albo żółwik ale z tym ma problem żeby go dobrze chwycić ;-)

p1150486wd8.jpg

p1150487ii1.jpg

i taką kopstke tez ma tylko z kropkami i tez fajna rzecz :tak:lubi nia gnieść brać do buzi i potrząsa bo w mojej jest dzwoneczek i turla ją :tak:
niektóre zabawki nie sa drobie a dzieciaki sa zachwycone :tak:
Nowe SUPER MIĘKKIE KLOCKI INFANT komplet okazja! (215287569) - Aukcje internetowe Allegro

A ogólnie to się zastanawiam nad huśtawką :tak: bo miałam taką
HUŚTAWKA BUJAK Z BARIERKĄ LUB PÓŁKĄ PRODUCENT (215390453) - Aukcje internetowe Allegro

używaną kiedyś dostałam ale pożyczyłam dalej i wróciła zrujnowana :angry: więc albo kupię taką albo mocowaną do futryny

ale to jest fajne na dalekie podróże
Zabawka Żabka panel pod stopy Tiny Love (217535624) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki dziewczyny, fajne te zabaweczki. szzcegolnie zabka mi sie podoba. a do kapieli to nie wiem czy nie za wczesnie bo martyna nie siedzi:baffled:

Gosia, mamy podobnego motylka i tez martyna chetnie sie nim bawi. A zolwik na jakiej zasadzie dziala?

Gosia, mamy podobnego motylka i tez martyna chetnie sie nim bawi. A zolwik na jakiej zasadzie dziala?

Na ten górny guzik moja ciśnie i ta cała reszta zaczyna się świecić i gra różne melodie :tak: mogę ci dać filmik jak bys chciała z tym że baterie mam słabe w nim i melodie dziwnie słychać :-p

:tak: kostka mogę stwierdzić super :tak: moja ma bez tych dodatków ale kula nią w każdą strone i przy okazji ćwiczy bo wygina się w różne strony jak jej ucieknie i tak też trenowała obroty z plecków na brzuszek ;-)

reklama
Do góry