reklama
MagMag
Fanka BB :)
Ja chodzę tak, jak mi mówi lekarz. Od ostatniej wizyty miałam się zgłosić po 2 tyg, ale klinika będzie nieczynna w wielki czwartek, dlatego przesunęłam na 20. I będę słuchać tego, jakie terminy daje gin.
@Millo wszystkie ciążowe wyniki krwii są tego samego dnia? Muszę iść i ja, a nie wiem czy wszystkie wyniki będą. Wizytę mam w czwartek po świętach, a na badania chcę iść we wtorek. Zastanawiam się, czy wszystkie wyniki będą w ciągu 2 dni..
@Millo wszystkie ciążowe wyniki krwii są tego samego dnia? Muszę iść i ja, a nie wiem czy wszystkie wyniki będą. Wizytę mam w czwartek po świętach, a na badania chcę iść we wtorek. Zastanawiam się, czy wszystkie wyniki będą w ciągu 2 dni..
Ja robię w przychodni prywatnie i następnego dnia mam wyniki.Ja chodzę tak, jak mi mówi lekarz. Od ostatniej wizyty miałam się zgłosić po 2 tyg, ale klinika będzie nieczynna w wielki czwartek, dlatego przesunęłam na 20. I będę słuchać tego, jakie terminy daje gin.
@DigitalGirl wszystkie ciążowe wyniki krwii są tego samego dnia? Muszę iść i ja, a nie wiem czy wszystkie wyniki będą. Wizytę mam w czwartek po świętach, a na badania chcę iść we wtorek. Zastanawiam się, czy wszystkie wyniki będą w ciągu 2 dni..
DigitalGirl
Moderatorka
@MagMag ja robię prywatnie i mam na ten sam dzień po poludniu, tylko hiv 2 dni. Nie wiem jak na nfz to wygląda np.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zadnych badan nie moge zrobic przed wizyta bo poslki lekarz jest w klinice polskiej w okolicy dopiero na poczatku maja. Do kliniki IVF jade 18.04 ale wiekszosc badan takich jak hiv czy toksoplazmoza mialam robione przed proba.... jesli ktoras z Was mieszka (bo juz wszystko mi sie pomieszalo i bym musiala szukac w postach)w Uk i orientuje sie kiedy mozna do gp isc?

pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Dziewczyny ile wy piszecie
ciężko was dogonić 
To dopiero początek a ja 2 kg na plusie i wywalony brzuch :/ Dziś byłam na drobnych zakupach spożywczych i jakoś
ręce mi się trzęsły i czułam się mega słabo :/ na dodatek powięką mi szarpie :/ chyba muszę zacząć brać cos wiecej niz
tylko kwas foliowy .
To dopiero początek a ja 2 kg na plusie i wywalony brzuch :/ Dziś byłam na drobnych zakupach spożywczych i jakoś
ręce mi się trzęsły i czułam się mega słabo :/ na dodatek powięką mi szarpie :/ chyba muszę zacząć brać cos wiecej niz
tylko kwas foliowy .
MagMag
Fanka BB :)
Dziewczyny ile wy piszecieciężko was dogonić
tylko kwas foliowy .
Oprócz mamaDHA premium, ja mam przypisany magnez i potas
reklama