reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry!!
My już na nóżkach, bo Wiktoria spała od 21 do 7 rano i nie obudziła sie o północy na jedzenie, wiec o 7 dostała swoją upragnioną butlę bo brzuszek był puściutki:-):-) ale mama sie za to wyspala za wszystkie czasy.

u nas pogoda do kity, wieje,zimno i jakoś tak szaro wiec bierzemy autko od tatusia i pojedziemy do kumpeli i jej synka który ma 1,5 roku i strasznie lubi przytulac i całować po czole Wiktorie- a my boki zrywamy.

musze dzisiaj obniżyć poziom w łóżeczku, bo ten najwyższy jest już niebezpieczny- pan tatuś bedzie miał robote

no dobrze ide robic śniadanko:-)

reklama
Dzień dobry!!
My już na nóżkach, bo Wiktoria spała od 21 do 7 rano i nie obudziła sie o północy na jedzenie, wiec o 7 dostała swoją upragnioną butlę bo brzuszek był puściutki:-):-) ale mama sie za to wyspala za wszystkie czasy.
Moje dziecko zawsze wstaje o 7-mej. Tej nocy spał od 20:00 do 3:30. Uważam to za sukces :-).

jeszcze my przesylamy spoznione buziolki dlaochanych 4 miesieczniakow:-) spoZnione ale szczere:tak:
mielismy troche dluzsza awarie kompa , ale juz jest oki
u nas pada wieje i brzydkojest blee
a my tylko jeszcze para dni u mamusi siedzimy
tak mi dziadki synka rozbesteili ze az sie boje z nim sama zostac
od czego moga zrobic sioe plesniawki i jak wygladaja?

moj niuniek tez ostatnio do 3.30 tylko wytrzymyje a ja nie przytomna chodze . o tylko dobrze ze rano rodzice go przejmuja a ja moge jescze zamknac oko ale to juz nie to samo jak fikam z maluchem od paru godzin. san przerywany mi nie sluzy:-D

moj niuniek tez ostatnio do 3.30 tylko wytrzymyje a ja nie przytomna chodze . o tylko dobrze ze rano rodzice go przejmuja a ja moge jescze zamknac oko ale to juz nie to samo jak fikam z maluchem od paru godzin. san przerywany mi nie sluzy:-D
Ale mój młody zje i śpi dalej do 7-mej na szczęście :-). Chodziło mi o to, że spał tyle bez jedzenia.

Ale mój młody zje i śpi dalej do 7-mej na szczęście :-). Chodziło mi o to, że spał tyle bez jedzenia.
mojemu cos padlo na nosek i bawic sie chce i nie w glowie mu spanie
dzisiaj tez sie tak obudzil i jest 9 a on dopiero zasnal. prubowalalm go ululac to go takie nerwy braly ze szok .

no i nadal mam bunt jedzeniowy . strajk glodowy ciagle sie zaostrza:szok:
wczoraj przez caly dzien zjadl 110 ml mleka i 20 zupki i 3 flipsy a i jeszcze 100 ml soku marchwiowego.zapycham go chociaz sokami zeby brzusio nie byl pusty.:-(

dzien dobry:-)
jak to życzenia dla 4 miesięczniaków:szok: jak Piotrus i Tristanek mają już 5 miesięcy:-)
ciekawe co słychać u martencji Kaerolinka ma już 7 miesięcy:szok::tak:

reklama
Do góry