NeSSi
Moderatorka
Ponoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkęObyś wygrałafajny krój
Ustawię 60 to nie przebiją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkęObyś wygrałafajny krój
FajniePonoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkę
Ustawię 60 to nie przebiją![]()
Buty mam, tylko nie wiem czy będą pasować i czy dam radę w nich chodzić z brzuchem - nowe od roku w szafce leżą bo nie umiem na obcasie chodzićFajniewygodne butki i biżuteria i gotowa kreacja
![]()
Buty pasują idealnie o ile dasz rade zalożyć.Buty mam, tylko nie wiem czy będą pasować i czy dam radę w nich chodzić z brzuchem - nowe od roku w szafce leżą bo nie umiem na obcasie chodzić
Zobacz załącznik 801576
A i dzisiaj kupiłam rozmiar 40! Sukienkę w szmateksie za 6 złNie mam co szaleć i wydawać na ciążowe bo mi długo nie posłużą
Tylko jej chyba kołnierzyk opierdzielę
Zobacz załącznik 801577
PięknaU mnie nie pada, pogoda piękna
Co myślicie o takiej sukience na ślub w czerwcu ?
![]()
![]()
W czerwcu taki już będziePięknamyślałam , że to twój brzuchol
![]()