reklama
U
użytkownik 16
Gość
Oj kobieta tylko pisze co jest naturalne a co nie a na dobra sprawę na naturalne tez można mieć uczulenie wiec kwestia spróbowania i zobaczenia na własnej skórze. Mi babydream nie zawsze odpowiada zapachowo aczkolwiek dla dzieci kosmetyki pachną fajnie.No wlasnie i to jeszcze u naszej slynnej srokao reklamowane![]()

jo83
Fanka BB :)
To prawda, ja kiedys mialam faze na maseczki naturalne takze po bananach,jogurcie i owsiance mialam czerwona buzie

Mnie uczulił babydream jak i bio oil.Od 4mies.uzywam musteli i jestem b.zadowolona.Zobaczymy co bedzie po ciązy.A mnie uczulilo tak to babydream ze myślałam, ze się zadrapie
Zając Czerwcowy
Hmmm a akurat mam w domuA czytalas na srokao? Poleca Babydream fur Mama ,wprawdzie nie probowalam,ale chyba sie skusze.

U
użytkownik 168678
Gość
A ja już nic nie używam ;-) ciała przybyło i nie chce mi się smarować i wcierać i wcierać.... Brzuch to jeszcze od czasu do czasu posmaruje, rzadko kiedy biust, ale ud i nóg to już mi się nie chce kremować, bo brzuch mi przeszkadza w schylaniu 
jo83
Hmmm a akurat mam w domuale czekam az zuzyje oliwke babydream
mowisz o oliwce czy o balsamie ?
![]()
Czytalam o oliwce,ale jak widac opinie sa rozne
jo83
Hmmm a akurat mam w domuale czekam az zuzyje oliwke babydream
mowisz o oliwce czy o balsamie ?
![]()
To po oliwce tez masz suchy brzuch?
Sasankaa
Też mi się czasem nie chce, ja polecam oliwkę po prysznicu na mokra skórę ,myk myk i gotowe [emoji6]A ja już nic nie używam ;-) ciała przybyło i nie chce mi się smarować i wcierać i wcierać.... Brzuch to jeszcze od czasu do czasu posmaruje, rzadko kiedy biust, ale ud i nóg to już mi się nie chce kremować, bo brzuch mi przeszkadza w schylaniu![]()

reklama