Tak będzie, zobaczyszJadę już do lekarza. Wizyta o 17. Tak się boję. Dziewczynki ja już tyle przeszłam, że trudno mi się nastawiac pozytywnie i wierzyć, że będzie ok. Westchnijcie zamnie żebym mogła sie cieszyć zdrowym Maleństwem.![]()
reklama
M@gda
Moderatorka
Bardzo ci tego życzę!!Jadę już do lekarza. Wizyta o 17. Tak się boję. Dziewczynki ja już tyle przeszłam, że trudno mi się nastawiac pozytywnie i wierzyć, że będzie ok. Westchnijcie za mnie żebym mogła sie cieszyć zdrowym Maleństwem.![]()
AnetaManiak
Fanka BB :)
Ja też trzymam za was kciuki [emoji6][emoji6][emoji6]Jadę już do lekarza. Wizyta o 17. Tak się boję. Dziewczynki ja już tyle przeszłam, że trudno mi się nastawiac pozytywnie i wierzyć, że będzie ok. Westchnijcie za mnie żebym mogła sie cieszyć zdrowym Maleństwem.![]()
Rossiczka
Moderatorka
Trzymam kciuki z całych siłJadę już do lekarza. Wizyta o 17. Tak się boję. Dziewczynki ja już tyle przeszłam, że trudno mi się nastawiac pozytywnie i wierzyć, że będzie ok. Westchnijcie za mnie żebym mogła sie cieszyć zdrowym Maleństwem.![]()
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
Rossiczka
Moderatorka
Gratuluję bety, ja moja wizytę przenioslam na przyszłą środę. W pierwszej ciąży też mniej więcej w tym terminie było pierwsze usg. Stwierdziłam że tydzień poczekam, licząc że od razu serduszko będzie.Rossiczka, Karolcia a wy jak po wizytach? (jeśli już dziś pisałyście - wybaczcie, ze pytam, ale nadal o tej mojej bece myślę)
Przepraszam zapomniałam w kalendarzu zmienić
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam
)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
AnetaManiak
Widzisz i wszystko jest dobrze Kochana. Oj nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia[emoji7][emoji7][emoji7]Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg :*****Poplakalam sie tam)Niedowierzam!!happy happy happy!!!Jejku jestem szczesliwa!!Zobacz załącznik 802334