reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Heparyna w ciąży

reklama
Nie no jasne. Jakby mi tak lekarz powiedział to też bym nie zmieniała, nie ja przecież studiowałam medycynę. ;) Na szczęście dostałam od początku ten refundowany ;P

No ja tez mam refundowany chociaz ze nie powinna mieć bo nie mam zespołu ani trombofili tylko mutacje i te poronienia clexane normalnie kosztuje 10 zastrzyków 180 zł a ja place za 10 ampolek wczesniej za 0.6 48 zł a teraz 0.4 38 zł

Czy robią wam się guzki?? Odkryłam przejeżdżając palcem po skórze że pod siniakiem mam guzka :(

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry