Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Na nie wiem ile mialo magne b6 ale tego tez bralam 3x1Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd
Poza tym skoro lekarz tak zalecil to ja bym obaw nie miala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na nie wiem ile mialo magne b6 ale tego tez bralam 3x1Teraz się obawiam czy brać aż 3 xd
Ale super niespodzianka !Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]![]()
![]()
![]()
Super niespodzianka [emoji7]Cześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
A tam było moje Baby Shower!!! [emoji2] Siostry, kuzynki, koleżanki, poza jedną wszystkie mamusie i z dziećmi [emoji4] Było wspaniale!
Zdjęć z imprezki jeszcze nie mam ale dostałam elektroniczną nianię, którą chcieliśmy kupić (ręka mojego męża), były zabawy i życzenia od wszystkich cioć dla Helenki w malutkim kuferku [emoji7]![]()
![]()
![]()
Ale czadCześć, pojachalam dziś do siostry, miałam jej popilnować synka kiedy będzie sprzątać, bo przy nim się ostatnio nie da (ma 1,5 roku)
![]()
![]()
A ja z kolei słyszałam że magnezu się nie da przedawkować bo jego nadmier jest poprostu nie przyswajany. Poza tym utrzymuje się w organizmie tylko 24h więc niedobory Trzeba uzupełniać bardzo na bieżąco
![]()