reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny..:p usg dla mnie wazniejsze

Moja skora woła o pomstę do nieba.Przesuszonaaaaaa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dopiero się wybieram.Moja Biedronka jest w remoncie i muszę jechać trochę dalej,ale Zobaczę się przy okazji z moją załogą:)
Mąż mówi, że nie ma walki przy koszach także myślę, że spokojnie kupisz :) ja to myślałam, że będą walki na poduchy, a tam spokój. Śmiesznie, że w dzisiejszych czasach lecimy przed otwarciem sklepu, żeby coś kupić. Ale to biedr i Lidl nas zmuszają do takich akcji reklamując się "do wyczerpania zapasów" ;) no, ale cenami kuszą. Mąż mi kupił leginsy w modo za 60 zł wiec różnica jest!

Ankuś tez sie boje ale wlasnie nie podchodze do tego testu ze jest jakis mega wiarygodny..:p usg dla mnie wazniejsze

Ja zaczelam używać kremu synka - bambino, bo też miałam strasznie suchą skórę ostatnio i pomógł mi

U mnie to samo i cycki swedzą. Kupiłam sobie oliwke w żelu i się smaruje. Szczególnie nogi i cycki, bo strasznie suche.

Jestem pracownikiem Biedronki od 6 lat i nie jedną bitwę już widziałam:) Ale tego towaru dają co raz mniej na sklepy gdzie ruch jest duży.

Carla i wiesz juz jak się wziąć za tą poduchę?? Ja byłam i nic nie kupiłam niestety w ciąży tak mam że zakupów nie umiem robić na nic nie mam ochoty i na nic zdecydować się nie moge . Wiem ,że z każdym miesiącem będzie coraz gorzej.

@Angella210 ja mam w zasiegu 4 biedronki i w żadnej bitwy nie widziałam ale w lidlu to jest sajgon.

Mogłam pójść do biedry, Ale mój kochany mąż wziął mój samochód, z wózkiem w środku. Więc dzisiaj tylko plac zabaw :-) może o 16 coś jeszcze będzie, bo dzisiaj ma z roboty wcześnie wrócić.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@JaneHeart co tam u Ciebie ? Jak się trzymasz ?

@reniuszek nie płacz kochana, będzie dobrze. Myślę że niepotrzebnie Ciebie ginekolog zestresowal. Powinien poczekać , z takimi informacjami do genetycznego.

Dziewczyny czy któraś z Was ma detektor płodu, lub zamierza kupić ? Bo coraz bardziej się nad nim zastanawiam

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry