reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@Artemida90 pobolewaja mnie piersi od tygodnia a tak nic poza tym.
Test musialam zrobic w sumie bo mialam w ten dzien dupka odstwic.
Ale nie ma co sie sugerowac.
To moja 3 ciaza i w kazdej widze,ze mam inaczej[emoji4]
A Ty kiedy testujesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Artemida90 pobolewaja mnie piersi od tygodnia a tak nic poza tym.
Test musialam zrobic w sumie bo mialam w ten dzien dupka odstwic.
Ale nie ma co sie sugerowac.
To moja 3 ciaza i w kazdej widze,ze mam inaczej[emoji4]
A Ty kiedy testujesz?

Jestem jakoś 5 dpo teoretycznie, wczoraj bolały mnie mocno piersi po bokach... dziś cisza - podejrzewam że progesteron robi mi niespodzianki

edit - dodatkowo czasem boli podbrzusze małpowo

Ostatnia edycja:
Wychodzę na taras pić kawkę po pracy i nagle atakuje mnie papuga ( leci prosto na mnie) dre pyska jak szalona Lukaszzzz szybko :) usiadła na plotku i ja złapał tzn.sama mu weszła na palec a zaraz już na ramię :)
1495381136-aaaaaa.jpeg
dobrze,że mamy klatkę po jakimś szczurku :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wychodzę na taras pić kawkę po pracy i nagle atakuje mnie papuga ( leci prosto na mnie) dre pyska jak szalona Lukaszzzz szybko :) usiadła na plotku i ja złapał tzn.sama mu weszła na palec a zaraz już na ramię :)
1495381136-aaaaaa.jpeg

No i macie papużkę :D To chyba falista ...

1495381136-aaaaaa.jpeg

Słodka :-) komuś uciekła

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
@Artemida90 to za 5-6 dni tescik[emoji4]
Trzymam kciuki bo z tego co kojarze to twoja druga owulka?ile sie staracie?

Dorcia uciekla komus?niezle hehe,szkoda ,ze dzieci tak nie fruwaja ,zlapalabym jakiegos szkraba

Do góry