reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula stopy to wczoraj sobie załatwiłam, szpilki pęcherza pięknego mi wychodowaly, bede sie dzis plastrami oklejac żeby do wieczora na nogach wytrzymać. Tez jestem nieprzytomna po weekendzie, masakra jakas [emoji37]

Bum zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110] i foto poka pózniej [emoji16]

reklama
Agnesis mialas tak [emoji23]
1495444147-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

A bo to raz [emoji23][emoji23][emoji23]

Agnesis haha masakra, ze tacy są [emoji23][emoji23]
No mam nadzieje , ze dostane buzke w 4d [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Anula stopy to wczoraj sobie załatwiłam, szpilki pęcherza pięknego mi wychodowaly, bede sie dzis plastrami oklejac żeby do wieczora na nogach wytrzymać. Tez jestem nieprzytomna po weekendzie, masakra jakas [emoji37]

Bum zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110] i foto poka pózniej [emoji16]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

To znak że Weekend był intensywny [emoji41] ja już mam plan na popołudnie- spać idę jak wrócę [emoji41]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ja sie boje, ze zasnę nim wrócę [emoji23][emoji23][emoji38]

[emoji7][emoji7][emoji7]
1495451152-aaaaaa.jpeg

Siostra wyslala mi mmsa ze zdjeciem jak moj siostrzenic "ubral" psa[emoji23]
1495451199-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Co najlepsze to on smiga w tych skarpetkach[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja juz po usg endomentrium 10mm w nocy mialam owulke plyn jest w zatoce daglasa wiec owulka byla
Bum trzymam kciuki
Wonde za ciebie tez trzymam kciuki
Nuria kotek cudny a pies przynajmniej nie porysuje paneli a ze chodzi to fajnie [emoji5]
Agnes dasz rade taka piekna pogoda
Anula fajny plan[emoji5]

reklama
Carmen jak masz groszki to raczej zwisać nie bedzie miało co [emoji12] ja tez mam małe cycki i zawsze powtarzam, ze jak już wykarmie wszystkie swoje dzieci to sobie sylikony zrobie [emoji23]
Lewituje nad kolejna kawa [emoji12]
Krzyż mnie łupie strasznie, nie wiem jak dam radę w pracy dzis [emoji53]

Mi mąż powiedział , ze zafunduje silikonki wiec ja bym skorzystała [emoji12][emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry