reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurcze nawet mnie nie strasz,moze rzeczywiscie nie mowia przez telefon,sama nie wiem.
Mamy wizyte z odbiorem ...kufa umre chyba do tego czasu,niby wiedzialam ,ze czekam na to ale wiecie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie absolutnie nie miałam intencji Cię straszyć, po prostu mam tylko wyobrażenie takie, że oni to piszą mało zrozumiale. To, że mają wynik nie oznacza, że jest zły Funia.

reklama
Wiem ,wiem ,musze byc spokojna i tak juz czekam dlugo,to terAz tez musze,z reszta na ten wynik nic nie poradze.

Funia mi nigdy wyników przez tel nie chcieli podać, wszystko jedno jakich. Musiałam jechać i odebrać nawet jak były dobre.

@agnesis pocieszylas mnie[emoji4]
Wyszly Ci dobre?

Do tej pory wszystkie badania jakie robiłam wychodziły dobrze. Nie robiłam zespołu antyfosfolipidowego ani kariotypow, bo bym zbankrutowała, a w końcu jedno dziecko już mamy [emoji6]

Funia a pewnie ! Żadnych wyników nie mogą podać bo nie mają pewność że to Ty :) będzie dobrze....

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Anula jak sie masz? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t3d [emoji594]

Anula jak sie masz? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
A daj spokój [emoji23] już wali na głowę [emoji23] zrobilam jeszcze test i kuzwa cieniuszek ale mam jeszcze 4 bo akurat z gemini przyszly ,wzielam z witaminami dla starego [emoji23] badano szyjki strzeliłam bo na @ się nie zapowiada...kuzwa przedsionek mam jakiś ciasny a ta uciekła dziwnie się schowala ja pierdziu już nie grzebiesz bo sobie coś jeszcze wygrzebie
.. rano strzele kolejny i się zobaczy
.. a.moze torbiel jakąś albo co?

Nuria jaki kotek juz duży [emoji7][emoji7]

Anula pokaz mi pokaz [emoji41]

reklama
Ciężko uchwycić telefonem w każdym razie jaśniej wychodzi niż w rzeczywistości ... jak będzie konkret to pokaże [emoji23]

Do góry