reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurcze nawet mnie nie strasz,moze rzeczywiscie nie mowia przez telefon,sama nie wiem.
Mamy wizyte z odbiorem ...kufa umre chyba do tego czasu,niby wiedzialam ,ze czekam na to ale wiecie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety ochrona danych osobowych nie pozwala im udzielac informacji prsez telegon
Mnie w spółdzielni nie chcieli podac aktualnego salda za garaż, bo na męża, a nawet jakby on zadzwonil tez by mu nie powiedzieli przez telefon [emoji52]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

reklama
Niestety ochrona danych osobowych nie pozwala im udzielac informacji prsez telegon
Mnie w spółdzielni nie chcieli podac aktualnego salda za garaż, bo na męża, a nawet jakby on zadzwonil tez by mu nie powiedzieli przez telefon [emoji52]

Bez sensu trochę, zmiany danych osobowych jak i włączanie i wyłączanie pakietów np. w tv satelitarnej czy tel. komórkowej można śmiało przez tel. Stan konta czy zadłużenie w banku też na pesel przez tel.

Inna sprawa, że jak matula sprzedawała mieszkanie i rozliczałam za nią tel. wodomierze to też mi wszystko przez tel. mówili - łącznie ile nadpłaty do zwrotu dostanie :) To chyba kwestia ludzi na jakich się trafi ..
Przedstawiam się jako córka - nie miałam nawet meldunku ..

Bez sensu trochę, zmiany danych osobowych jak i włączanie i wyłączanie pakietów np. w tv satelitarnej czy tel. komórkowej można śmiało przez tel. Stan konta czy zadłużenie w banku też na pesel przez tel.
No bes sensu
Ale jak nie chcą podać telefonicznie to będąusieli w końcu wysĺać listem
Gdzie logika?

Inna sprawa, że jak matula sprzedawała mieszkanie i rozliczałam za nią tel. wodomierze to też mi wszystko przez tel. mówili - łącznie ile nadpłaty do zwrotu dostanie :) To chyba kwestia ludzi na jakich się trafi ..
Przedstawiam się jako córka - nie miałam nawet meldunku ..
Mnie do grudnia też bez problemu podawali telegonicznie, a teraz nie i co im zrobie? Poczekam aż wydadzą 5 zł na list polecony, ich strata.

Mnie do grudnia też bez problemu podawali telegonicznie, a teraz nie i co im zrobie? Poczekam aż wydadzą 5 zł na list polecony, ich strata.

To jest świetne podejście ! :) Niech tracą dziady!
Patrzcie co nagrałam ...przepraszam za trzęsącą kamerę :) Oparłam na cycki i serce łomotało :)
W miarę spokojna i tak była :)

To jest świetne podejście ! :) Niech tracą dziady!
Patrzcie co nagrałam ...przepraszam za trzęsącą kamerę :) Oparłam na cycki i serce łomotało :)
W miarę spokojna i tak była :)
Az mnie Miki kopał [emoji38]
Ja ostatnio tez nagralam i ciul usunęłam ... Ale moj to po 22 tak szaleje ale u mnie to takie buch , buch tyllo widać [emoji4][emoji4]
Lepiej sie przyznaj co żeś dobrego jadła , ze tak tancowala [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t3d [emoji594]

Az mnie Miki kopał [emoji38]
Ja ostatnio tez nagralam i ciul usunęłam ... Ale moj to po 22 tak szaleje ale u mnie to takie buch , buch tyllo widać [emoji4][emoji4]
Lepiej sie przyznaj co żeś dobrego jadła , ze tak tancowala [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
No właśnie nic ...ona się dopiero budziła ...:) Bo też strzelić potrafi :)
Nagrywać chciałam wiele razy ale jak na złość zawsze się uspokajała - chciałam mieć pamiątkę :)

No właśnie nic ...ona się dopiero budziła ...:) Bo też strzelić potrafi :)
Nagrywać chciałam wiele razy ale jak na złość zawsze się uspokajała - chciałam mieć pamiątkę :)
No ale tak jest zawsze , albo jak P rękę daje to cisza [emoji23][emoji6]

reklama
Do góry