reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U pediatry

Tika Teraz przyszło mi do głowy, że u Matiego mogą to być problemy z akomodacją oczu. Ale tak prawdę powiedziawszy to raczej by mu oczka wtedy zezowały bądź uciekały. Ale nie wiem. Neurolog ci na pewno pomorze. Ja też od 19 jestem skupiona tylko na fluidkach i kciukach dla Matiego :tak:

reklama
Tika i Ania zywa....trzymajcie sie cieplutko kochane:elvis::elvis::elvis:
zycze wam duzo wytrwalosci i spokoju a waszym maluszkom duzo,duzo zdrowka!!!

Ci ze służby zdrowia dają dobre rady typu "Pani umyje ręce, żeby więcej córki nie zarażać":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a prawda jest taka, że to w szpitalu ją zarazili, bo ropa się zebrała w miejscu wkłucia wenflonu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wrrr.

To te france sugerują ze to niby Ty zaraziłaś własne dziecko??!!!!! A to pindy popaprane!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale mnie wkurzyło to co napisałaś, jak one śmią tak mówić!!!!! Sami na pewno zawinili a na ciebie będą zwalać!!!!! Nadię też piguła chciała szczepić w rękawiczkach w których odbierała ode mnie pieniądze ale jej zwróciłam uwagę i zmieniła na szczęście, przecież na pieniądzach są same bakterie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sorry że się tak uniosłam ale normalni mi sie ciśnienie podniosło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przesyłam pozytywne fluidki dla Matiego!!!! Będę o was myślec o 19:00!!!:tak:

Ania mam nadzieje ze Hanusia dzisiaj sie lepiej czuje i chociaz troszke jej ta wysypka przechodzi. Aniu nie mozesz sie tak bardzo zalamywac bo twoje dziecko potrzebuje duzo sily od ciebie i jezeli ty bedziesz plakac to ona bedzie wszystko czula. trzymaj sie i nie poddawaj a zobaczysz ze jutro bedzie jeszcze lepiej.
tika o 19 bede o was myslala i trzymala za Mateuszka kciuki. Napewno wszystko jest o.k. Nie denerwuj sie i absolutnie pod zadnym pozorem nie czytaj niczego na ten temat w internecie bo oszalejesz. Trzymaj sie i bac silna nasze dzieci nas potrzebuja.

Kochane dziewczynki .... dziękujemy bardzo ... bardzo :-) ... ja już siedze jak na szpilkach, bo chciałabym już tam u tego lekarza być ...

Duzo zdrowka dla naszych maluszkow, a dla Was dziewczyny wytrwalosci wq walce z chorobami. Trzymajcie sie cieplutko!:*

Ja takze od paru dni juz mysle o Dominiku.Od dwoch tygodni ma chrostke na policzku,dziwne jest to ze jest z krwia.Czasami jak Dominik sobie ja rozdrapie to krew leci jak z fonntanny.Moze bym sie nie martwila,ale od paru dni robi sie coraz wieksza i wypukla:-(.Nie mam pojecia co to moze byc.Na pryszcza to nie wyglada,bo jest tylko krew.Juz mam dosc tego myslenia,na jutro ma wizyte u lekarza i moze sie dowiem.Pewnie mi powiedza ze to normalnie u dzieci jak zawsze i to mnie wkurza najbardziej:wściekła/y:.Tutaj na wszystkie choroby lekarstem jest paracetamol,a na wysypki masc,ktora przepisuja hutrem dla mnie ,Dominika i meza:wściekła/y:. Moze wy wiecie co to moze byc:confused:.

reklama
Kama ... niestety nie mam pojęcia co to może być :no:. Dobrze, że masz jutro wizytę u lekarza, który powinnien to jakoś konkretnie zdiagnozować ...

Do góry