pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gdzie zamawialas ?Ja dzisiaj zamówiłam gołąbki z restauracji i powiem Wam niebo w gębie![]()
A tak z innej beczki wiesz gdzie w Bielsku jest duzy wybór biustonoszy ale takich większych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie zamawialas ?Ja dzisiaj zamówiłam gołąbki z restauracji i powiem Wam niebo w gębie![]()
a co to za film ?Ja też będę oglądać "przeczucie" [emoji4]
![]()
Link do: Przeczucie / Premonitiona co to za film ?
oo to chyba też sobie obejrzęLink do: Przeczucie / Premonition
Film z Sandra Bullock jej bohaterka dowiaduje się, że jej mąż zginął w wypadku a następnego dnia rano widzi go w kuchni.
Film ciekawy. Ja go bardzo lubię. I oglądam już kolejny raz
![]()
Tak chyba o 20:50oo to chyba też sobie obejrzępewnie poleci po na wspólnej ?
no czytałam ostatnio ale w sumie mała strata jakoś działa mi na nerwyWiecie że Olka z Na Wspólnej opuszcza serial nie będzie już grała w tym serialu.
......:::::::::13t. i 1d::::::::.........
No dokładnie, Tak ja ta Nicole matko... Mogła by odejść razem z nią, Cały czas ryczy ;Dno czytałam ostatnio ale w sumie mała strata jakoś działa mi na nerwy![]()
Zamów i masz na pyszne uwielbiam ich jedzenie to w sumie taka stołówka ale jedzenie mają przepyszne. A na miejscu można u niech zdjęć na Bratków 16 chyba po biustonosze jeżdżę do Aren na cieszyńską, ja mam 80-85 I/J i zawsze mi mogą zaproponować z 5-6 modeli. Na cechowej jest jeszcze Świat biustonoszy no i Dalia w sferze ale tam ceny z kosmosugdzie zamawialas ?
A tak z innej beczki wiesz gdzie w Bielsku jest duzy wybór biustonoszy ale takich większychMoje cycki po prostu już wypadają z biustonosza
hahaha ani mi nie mów haha też jej nie cierpieNo dokładnie, Tak ja ta Nicole matko... Mogła by odejść razem z nią, Cały czas ryczy ;D
......:::::::::13t. i 1d::::::::.........