Echo to szkoda, że w tą stronęTaka bogata ze po wuju same dlugi i musimy sie zrzec spadku, ja mogłam u notariusza a z nią musimy mieć zgodę sadu :d
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Echo to szkoda, że w tą stronęTaka bogata ze po wuju same dlugi i musimy sie zrzec spadku, ja mogłam u notariusza a z nią musimy mieć zgodę sadu :d
![]()
To nie oddajeJa wzielam dwa, dużo zmieniać Bedę
![]()
To traciszEe to nie fer ja nie szukam w innych dzialach :-(
Zalesie nie kojarzy ci sie z miejscem na spacer? Ja za kazdym razem czuje sie tam jak na wakacjach.Dziewczyny dziękuję za namiary na knajpki włoskiemieszkam na sadybie narazie i chyba do Zalesia w tygodniu będzie za daleko. Bez sensu mi jechać i wrócić, jak jechać to już gdzieś pospacerować. Ale na pewno skorzystam z tej lokalizacji
![]()
Heh no to miałaś trening jak sie patrzy![]()
Właśnie kojarzy, ale rocznicę mamy we wtorek i po pracy męża nie będziemy mieli za bardzo czasu.Zalesie nie kojarzy ci sie z miejscem na spacer? Ja za kazdym razem czuje sie tam jak na wakacjach.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zostaw pewnie jeszcze zabraknie[emoji1]A jak ja kupiłam 2x144 szt pampersów 2 to nie za dużo? Myślę czy nie oddać 1 opakowania?
Moje dzieciaki jak zaczną kaszlec to długo je trzyma a płuca maja czyste. Alergikami nie sa. Syrop z cebuli zawsze pomaga. A na noc smarowanie vikiemMoja młoda niestety dalej kaszle. Nic jej nie przechodzi po tych inhalacjach więc chyba jutro pojadę i zrobię jej testy z krwi. Może faktycznie coś pyli na co jest uczulona. Czy wasze dzieciaki są alergikami?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom