reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen postepuje zgodnie z Twoja instrukcja, ale moze za wczesnie jest[emoji5] oby clo ruszylo wszystko[emoji8]
Pokaz co kupilas?[emoji7]
Dzol nie ide, bo w srode mam wizyte u endo, zobaczymy co On powie jak dalej działać[emoji5]
Obralam sobie za cel ze do Swiat Bozego Narodzenia chce zajsc, i zrobie wszystko aby tak sie stalo[emoji7][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz najlepsze to było by ścięcie włosów lub podcięcie końcówek ale to może dopiero po ślubie [emoji13][emoji13]

Odżywka nie zdziała za wielkich cudów bo będą miękkie przez pierwsze dwa dni a po myciu znowu będą takie same.

Bum polecała odżywkę z Joanny. Spróbuj może akurat troszkę będą "choć na chwile " ładnie wyglądały

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
@Nuria niestety ale jesli sa bardzo zniszczone to tylko podciecie im pomoze ale probowac ratowac zawsze mozna[emoji4]
Ja ogromnie polecam olejowanie olejem kokosowym.
Min godz przed myciem nalozyc na wlsoy i potem umyc i nalozyc maske.
A najlepiej na cala noc,nie tlusci poduszki jak zrobisz wysokiego koka.
Wlosy tez nie powinny sie przetluszczac.
Mam wlosy do pasa to mozesz mi zaufac[emoji6]
Najlepiej min 2x w tyg.

Nie tarmos ich recznikiem po myciu ,tylko delikatnie rozczesuj.

I teraz polece Ci moja ulubiona maske ,litr za cale 12 zl bodajze[emoji2]jest mega,uwielbiam ja[emoji5]
Tylko koniecznie w litrowym opakowaniu,ta mniejsza jest inna.
Kupisz w hebe lub na allegro.
Sa tez inne zapachy i rodzaje ale mniej dobre[emoji4]
1498157171-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Nuria niestety ale jesli sa bardzo zniszczone to tylko podciecie im pomoze ale probowac ratowac zawsze mozna[emoji4]
Ja ogromnie polecam olejowanie olejem kokosowym.
Min godz przed myciem nalozyc na wlsoy i potem umyc i nalozyc maske.
A najlepiej na cala noc,nie tlusci poduszki jak zrobisz wysokiego koka.
Wlosy tez nie powinny sie przetluszczac.
Mam wlosy do pasa to mozesz mi zaufac[emoji6]
Najlepiej min 2x w tyg.

Nie tarmos ich recznikiem po myciu ,tylko delikatnie rozczesuj.

I teraz polece Ci moja ulubiona maske ,litr za cale 12 zl bodajze[emoji2]jest mega,uwielbiam ja[emoji5]
Tylko koniecznie w litrowym opakowaniu,ta mniejsza jest inna.
Kupisz w hebe lub na allegro.
Sa tez inne zapachy i rodzaje ale mniej dobre[emoji4]
1498157171-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam z alga ta maske z kallosa

Nuria kup sobie w rossmanie szamon i odzywke aletry z granatem jest cudna olejuj olejem lnianym jest super zrezygnuj z suszarki prostownicy i maski 2 3 razy w tygodniu wejdz na blog anwen ona tam pisze jak ratowac wlosy

Olejowanie jest na prawde mega[emoji4]oczywiscie pierwsze efekty gdzies po miesiacu ale polecam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widzę włosy na tapecie. Ja lubie kosmetyki biovax, dodatkowo olej z orzechów makadamia, maski biovax po każdym myciu i za każdym razem używam fioletowego szamponu i fioletowej odżywki, żeby pozbyć sie żółtych tonów na moich blond włosach [emoji6] z kallosa miałam fajne włosy po szamponie z zielona etykieta, nie pamietam co to było, moze jakieś algi [emoji848] i maski tez miałam rożne. Jednak biovax wygrał [emoji12] po myciu jakis olejek na końcówki. Czasami używam sprayu termoochronnego, ale częściej zapominam [emoji38] prostuje i susze. Włosów mam sporo, kręcą sie, a ja nie mogę sie z tym pogodzić i jednak prostownica wygrywa [emoji16]

reklama
Do góry