reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Mrmalec pieknego dnia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:*** ja posprzatalam dom i skonczylam z bolem brzucha. Moj robalek skakal dzisiaj rano w brzuszku na calego. Mojego meza cos wzielo i napisal dzisiaj do kolezanki z polski ktora szyje i zamowil u niej zestawy minky do wozka i lozeczka a ja mam sie z nia tylko skontaktować i wybrac wzory. Cos jego chyba bardziej cieszy w tej ciazy kupowanie niz mnie. Milego dnia wam kobietki zycze a ja troche odpoczne skocze na zakupy i bede leniuchowac. Juz w poniedzialek wizyta ale te 4 tyg zlecialy.. buziaki :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny amemia jest groźna w ciąży? Ja mam i czuje się słabo, sennie, brak energii. Biorę żelazo na receptę i tyle. Do tej pory jakoś się tym wynikiem bardzo nie przejmowałam, a Wy piszecie, że się boicie?

Ehhh muszę się pożalić, byliśmy dzisiaj na grillu i bylo super, ale jak Nadia nic nie zjadła tylko wpychali w nią chipsy i jeszcze mieli dla niej "knopersika" to powiedziałam, że ma przestać jeść chipsy. Wtedy moja matka wyleciała na mnie z gębą, że przecież nic jej nie będzie jak zje, powiedziałam, że jak dwa dni nie zje słodyczy to też przeżyje to już w ogóle się zaczęło wrzeszczenie. Rozumiem, że gdybym ja biła czy na nią krzyczała, to wtrącić by się mogli, ale przecież jej tylko na zdrowie to wyjdzie jak nie będzie codziennie słodyczy jadła. Moja babcia natomiast porównała mnie do wujka, który 20 lat temu zmusił kuzynkę do aborcji, bo ja też dziecku niszczę dzieciństwo...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er no to ładnie pojechała babcia..nie mam pojecia dlaczego tak na Ciebie wsiadły, ale to Ty wiesz co dla Twojego dziecka jest najważniejsze i już. Nie smutaj :*

@mrsMalec wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :*

Ehhh muszę się pożalić, byliśmy dzisiaj na grillu i bylo super, ale jak Nadia nic nie zjadła tylko wpychali w nią chipsy i jeszcze mieli dla niej "knopersika" to powiedziałam, że ma przestać jeść chipsy. Wtedy moja matka wyleciała na mnie z gębą, że przecież nic jej nie będzie jak zje, powiedziałam, że jak dwa dni nie zje słodyczy to też przeżyje to już w ogóle się zaczęło wrzeszczenie. Rozumiem, że gdybym ja biła czy na nią krzyczała, to wtrącić by się mogli, ale przecież jej tylko na zdrowie to wyjdzie jak nie będzie codziennie słodyczy jadła. Moja babcia natomiast porównała mnie do wujka, który 20 lat temu zmusił kuzynkę do aborcji, bo ja też dziecku niszczę dzieciństwo...

Oj babcia chyba zaszalała z porównaniem. Weź kilka głębszych wdechów i tyle. Nie ma co się denerwować głupimi komentarzami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd ja to znam. Niestety na takich trzeba nabrać dystansu.
Wiem, że ciężko.... Ja teraz w ciąży mam taki bojowy nastroj aż sama siebie nie poznaje...
Mysle, że córce na spokojnie możesz detoks zrobić q domu a o grillu lepiej zapomnij szkoda nerwów.

Jak mnie dziś brzuch boli :( rwie i kluje mnie w lewym boku i pachwinie... najlepiej jest jak leżę i się nie ruszam.

@mrsMalec wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :*
Mam teraz podobnie. Rano byliśmy na urodzinach a potem na zakupach i teraz jedynie mam siłę leżeć. Chciałam sobie kupić kilka rzeczy a niestety jedynie spodnie w hm jakoś w miarę wyglądały [emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry