G
goszczaca
Gość
No pewnie ze idę na betęNo Kochana to jest już porządna krecha!!! Idziesz jutro na bete??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie ze idę na betęNo Kochana to jest już porządna krecha!!! Idziesz jutro na bete??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile dni po owulacji w ogóle jesteś??? Możesz sprawdzić sobie przyrost jak chcesz być pewna[emoji6]Ja za pierwszym razem też nie chodziłam, ale tym razem lekarz Mi kazał, żeby być pewnym po prostu, że ciąża się rozwija.No pewnie ze idę na betęchoć w pierwszej ciazy wcale nie chodzilam na bete
ale pójdę jestem ciekawa wyniku
![]()
To praktycznie jeden dzień różnicy mamy bo Ja miałam 9.06 [emoji6] chodź program pokazuje, że 8.06. Bo mierzyłam temperaturę. Ale z Moich objawów wiem, że był to dzień później[emoji1]Test owu wyszedl mi pozytywnie 10.06owu mi sie przesunela
wiec dzisiaj 15 dpo
A to nie bylo implantacyjne?Czesc dziewczyny, nie moge uwierzyc w to, co sie stalo. .. @ mi sie zaczela dzis rano [emoji22] nie rozumiem dlaczeg test wyszedl pozytywny? ??? Zalamkawyglada na to ze marcowka nie bede [emoji58]
A tak bardzo sie cieszylam...
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Kochana jeszcze się nie załamuj. Niektóre kobiety dostają mimo wszystko miesiączkę. Jesteś w trakcie terminu@?? Ten test robiłaś ile po owulacji??Czy implantacyjne wyglada i boli jak okres ?
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "