reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Masakra, może faktycznie takie odcięcie się od Niej coś da, może zrozumie, że zostanie sama.
Nie da ... to już 6 odcięcie :p Za tydzień przyjdzie jakby nigdy nic ...i kilka dni zgody będzie i znowu to samo :p

Ostatnio strzeliła focha o to, że po wizycie u teściów pojechaliśmy do Ikea :p Jak to bez niej ? Przecież to mój psi obowiązek ją wszędzie z Nami brać :p
A zaczęło się od tego, że K zwrócił jej uwagę by nie przychodziła po 5 x dziennie bo on chce czas z rodziną spędzić:p
No i idzie już seria lawinowo :)

reklama
Ness moze menopauza?
Ja mamy nie mam bo zmarla ale na tesciowa to nie moge zlego slowa powiedziec. Tez nie ma kasy, dluga historia... polowe pensji jej komornik zabieral przez jej bylego (drugiego) meza ( nie ojca mojego) i tez ledwo od wyplaty do wyplaty ciagnela, pozyczki na szczescie bez odsetek splaca znajomym bo radcow pr. tez trzeba oplacac, a tydzien temu nas zapytala co chcemy na rocznice slubu. Milo mi sie zrobilo bo to zadna okragla czy cos, tylko 3-cia. Oczywiście powiedzialam ze dziekujemy , ze wszystko mamy, to powiedziala ze jak nie powiemy co chcemy to kase nam.
A pozniej jak poszla, tak sobie mysle, taaa wszystko mamy... a wnuka to sobie szybciej namalujesz niz ja urodze.

Ness moze menopauza?
Ja mamy nie mam bo zmarla ale na tesciowa to nie moge zlego slowa powiedziec. Tez nie ma kasy, dluga historia... polowe pensji jej komornik zabieral przez jej bylego (drugiego) meza ( nie ojca mojego) i tez ledwo od wyplaty do wyplaty ciagnela, pozyczki na szczescie bez odsetek splaca znajomym bo radcow pr. tez trzeba oplacac, a tydzien temu nas zapytala co chcemy na rocznice slubu. Milo mi sie zrobilo bo to zadna okragla czy cos, tylko 3-cia. Oczywiście powiedzialam ze dziekujemy , ze wszystko mamy, to powiedziala ze jak nie powiemy co chcemy to kase nam.
A pozniej jak poszla, tak sobie mysle, taaa wszystko mamy... a wnuka to sobie szybciej namalujesz niz ja urodze.
Rozne mamy tesciowe

Ness moze menopauza?
Moja mama ma 64 lata - już dawno przekwitła :)
Przykro mi z powodu mamy ....
I teściowa się wnuka doczeka .... miło z jej strony, że zapytała :)
Moja to co najwyżej przegląda gazetki i każe się wozić po duperele ...
Ness wspolczuje takie tesciowej
Teściową to ja akurat mam teraz dobrą - role się odwróciły ;)

Funia w pierwszej ciąży miałam malusi o polowe ( jak na tym zdjęciu ) a w tej ciąży juz od 2 miesiąca zaczelam się zaokrąglać..niby brzuszki są fajne ale czuje sie jak czołg nie umiem butow zapiac ahaha

Nessi ni cos ty, twoja mama ??? To niedobrze ze jej tak odwaliło ale jak widzisz człowiek potrafi się zmienić pod katem pieniędzy, czasem ludzka zachłanność i pazerność nie zna granic..
Wiem jak to boli, u mojego męża jest podobnie bo jak po pieniadze to jego matka wiedziała gdzie ma dzwonić albo jak cos się im dzieje to tylko on umie ich problemy rozwiązywać....a on dłuższego czasu zachowuja się skandalicznie.

Nie mowie mój mąż jest wkurw...i ma ciężki charakter ale jak może to pomoże i serce da ale jesli ktos do olewa to czemu pomagać....
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

Weź może mamę trochę na dystans, być moze zrozumie swoje zachowanie.
Ja wątpię żeby moja tesciowa sie zmienila bo od zawsze taka byla wiec to jest jej częścią charakteru i nie wierze w olsnienia....

Mój mąż od dwóch lat zarabia bardzo dobrze, mógłby na Full standard utrzymać 3 rodziny....zauwazylam ze odkąd nam się powodzi są ciągle jakieś docinki albo są zazdrośni. To widać
Tyle ze nam w palme nie uderza, wiedziemy normalne życie, nie potrzebuje koszulki od Dolce & Gabbana, często na rynku cos kupie lub w centrum na promocji..
Rzeczy dla bombelka jak mogę to kupuje stopniowo, po co szastać na lewo i prawo
Nessi Was tez stać i niech tak zostanie, pamiętaj lepiej kupic jedna rzecz mniej lub uzywana niż później mniec do słuchania ze ktos cos dal. Wiadomo jak ktos da od serca to inny temat ale jak ktos jest pazerny lub ma preferencje to juz zupełnie co innego.
Ja dziękuję Bogu ze nam się polepszyło i mamy spokój.
Choc nie ukrywam ze jak mala się urodziła to mieliśmy mizerne 1000 euro a moj mąż zawsze dal sobie rade i nikogo o nic nie prosił, byly ciężkie momenty a mimo to byliśmy razem.
Z kolei u niego w rodzinie jak juz nie ma kasy to się żrą, kloca.
Takie rzeczy powinny ludzi zbliżać ale jak widac sa "ludzie" i "ludzie" ........

Moj 2 dni temu pojechal do domu po recepte na swoje leki i przy okazji pokazal swojej matce zdjecie te ktore wstawialam w garniturze to ta powiedziala "po co wy sie tak stroicie to tylko 10 minut cywilnego a robicie z tego jakas szopke tylko ludzie beda gadac zaraz, ojciec bedzie za was oczami swiecil u ksiedza". No to tyle.
Ojciec mojego jest jakims przewodniczacym w radzie parafialnej czy cos takiego.

Wstyd bedzie, o jejku straszne[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ludzie naprawde sa podli. I to najbliższe osoby.

Carmen i dobrze jej powiedzial Twoj maz.
Nessi szok. A pytalas wprost czemu taka jest?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam konkordatowy duzo zalatwiania ale nie zaluje planowalismy cywilny ale moja mama trula nas o koscielny

Moja mama ma 64 lata - już dawno przekwitła :)
Przykro mi z powodu mamy ....
I teściowa się wnuka doczeka .... miło z jej strony, że zapytała :)
Moja to co najwyżej przegląda gazetki i każe się wozić po duperele ...

Teściową to ja akurat mam teraz dobrą - role się odwróciły ;)
Ja tez mam ok tesciowa czasem jej tylko fazi[emoji5]

@NeSSi bardzo mi przykro[emoji17]
To smutne ,ze wlasna Mama tak sie zachowuje[emoji58]

@Carmen24 podobno w drugiej ciazy szybciej widac brzuszek[emoji4]
Ale rzeczywiscie jak teraz rosnie i przeszkadza to co bedzie na koncowce[emoji4]no chyba ,ze na pewnym etapie przystopuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie da ... to już 6 odcięcie :p Za tydzień przyjdzie jakby nigdy nic ...i kilka dni zgody będzie i znowu to samo :p

Ostatnio strzeliła focha o to, że po wizycie u teściów pojechaliśmy do Ikea :p Jak to bez niej ? Przecież to mój psi obowiązek ją wszędzie z Nami brać :p
A zaczęło się od tego, że K zwrócił jej uwagę by nie przychodziła po 5 x dziennie bo on chce czas z rodziną spędzić:p
No i idzie już seria lawinowo :)
Kurde ale to dziwne, ze aż tak zmieniła zachowanie.

Do góry