G
goszczaca
Gość
Witaj w naszym gronieCześćnieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach
dołączam się do tego wątku
aktualnie to mój 5 tydzień i jeden dzień, choć jeszcze czekam na gina... więc mam nadzieję że nie zapeszę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w naszym gronieCześćnieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach
aktualnie to mój 5 tydzień i jeden dzień, choć jeszcze czekam na gina... więc mam nadzieję że nie zapeszę...
Ja też tak nieraz mam najczęściej jak leżę wyprostowana, mam nadzieję ze to nic złego...Kochane uciekam spać. O dziwo mija córeczka śpi od 18.30 więc korzystam i idę już spać.
Czy wy też macie takie kłucie w jednym boku, tak jakby w jajniku?
Cześć dziewczyny poczytuje Was trochę, mam nadzieję że dołączę, 7 planowana @ więc czekam, a wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9 miesięcy. [emoji8]
Ewusia12 ja mam 23. I dwie córeczki w domu 6 i 4 lata, miałam opory co do 3 dziecka, zawsze chcieliśmy ale myślałam że dopiero koło 30 mojej, bo mój mąż ma już 36 [emoji12] i tak narazie nie mam jak ruszyć do pracy bo nie mam opieki do dziewczynek, to stwierdziliśmy że teraz a później gdy teść przejdzie na emeryturę to spokojnie pójdę do pracy. Zobaczymy czy się uda [emoji4]
gdzie mieszkasz? 
Hej teraz mam 5 tydzienA teraz ktory tydzien ci przypada? Mi sie wydaje ze u mnie powinno za tydzien cosjuz widać. Owu przypadlami wczesniej, test wyszedl3 dni przed@ i to z wieczornego moczu. Wiec moze i cos bedzie. Nie znam sie. W poprzedniej ciąży dowiedziałam się po 6 .![]()
Ja właśnie tez 5t2d i pęcherzyk 6mm.W ogóle to czuje się okropnie.Jestem normalnie bez siły,ciagle śpiąca .W buzi susza ,normalnie muszę pic co chwile bo nie mam śliny.Rano wstaje jak Zombii.Do tego pobolewa mnie głowa i raz mi zimno a za chwile goracoKochana a jaki tydzień i dzień ciąży Ci dzisiaj wypada?? Bo chciałabym porównać ze sobą. Ja miałam w piątek usg był to 5t2d (wyliczane z @ ale Ja miałam późną owulacje bo w 17/18 dc) i pęcherzyk miał 5mm. Z tego co wyczytałam w internecie to mieści się w normie, zresztą lekarz powiedział Mi to samo[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę tak jak dziewczyny, żebyś poczekałą do przedłużenia umowy i wtedy na L4Ja też się zastanawiam nad tym kiedy iść na L4 bo mdłości mam coraz gorsze Umowę mam do końca sierpnia więc czekam aż mi przedłużą i wtedy powiem w pracy. Myślicie, że to dobry pomysł?
Witam i życzę spokojnych 9mcyCześćnieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach
Chyba mam najstarszą ciążę z Was wszystkich patrząc po suwaczkach. Jutro na 9 wizyta, chyba umrę z nerwów.... Myślicie, że 6+1 może być serduszko przy owu z 7 czerwca i pozytywnym teście tydzień przed @?![]()