reklama
ewa0381
Fanka BB :)
No to jeszcze Was rozbawię (mam nadzieję, że nie pisałam o tym
)
Moja koleżanka jest instruktorem nauki jazdy. Pyta dziewczynę czym sprawdza się olej, a tamta że BAGIETKĄ
(powinno być bagnetem).
No i moja koleżanka powtarza to swoim znajomym, wszyscy w śmiech oprócz jednej, która akurat chodzi na prawko. No i zaczęli się śmiać z niej. Okazało się, że facet spytał ją o to samo no i powiedziała BAGIETKA. Opieprzył ją zdrowo. Na drugi dzień sytuacja się powtarza, dziewczyna się zestresowała i mówi, że olej sprawdza się BAGIETEM

Moja koleżanka jest instruktorem nauki jazdy. Pyta dziewczynę czym sprawdza się olej, a tamta że BAGIETKĄ

No i moja koleżanka powtarza to swoim znajomym, wszyscy w śmiech oprócz jednej, która akurat chodzi na prawko. No i zaczęli się śmiać z niej. Okazało się, że facet spytał ją o to samo no i powiedziała BAGIETKA. Opieprzył ją zdrowo. Na drugi dzień sytuacja się powtarza, dziewczyna się zestresowała i mówi, że olej sprawdza się BAGIETEM

Ewelina z Bydgoszczy
Hej dziewczyny, pytałam o kwatery nad morzem, nie znacie czegoś na prawdę dobrego?
Dzień dobry!!!!!
Ostatni dzień mojego urlopu a ja wstaje o 8 rano, bo Wiktoria spać mi nie dała. Zresztą co 2 godziny się budziłam w nocy bo mojej córeczce smok wypadał, a się nagle bardzo przywiązała do niego
Kurcze kiedyś spała bez smoka albo go wypluwała, a dzisiaj masakra smok musiał być cały czas.
U nas pogoda robi się superowa, więc zmykamy do rodziców na działkę koło południa, żeby mamusia jeszcze trochę poleniuchowała i się poopalała.
Życzę Wam słonecznego i rodzinnego dzionka.

roksi- jak tam zdrówko??
malaga- a ty odpoczęłaś troszkę?? Pracusiu:-)
ja byłam w Ustroniu , tamtych okolic z dzieckiem nie zwiedzałam:-(Hej dziewczyny, pytałam o kwatery nad morzem, nie znacie czegoś na prawdę dobrego?
Ostatni dzień mojego urlopu a ja wstaje o 8 rano, bo Wiktoria spać mi nie dała. Zresztą co 2 godziny się budziłam w nocy bo mojej córeczce smok wypadał, a się nagle bardzo przywiązała do niego

U nas pogoda robi się superowa, więc zmykamy do rodziców na działkę koło południa, żeby mamusia jeszcze trochę poleniuchowała i się poopalała.
Życzę Wam słonecznego i rodzinnego dzionka.

roksi- jak tam zdrówko??
malaga- a ty odpoczęłaś troszkę?? Pracusiu:-)
malaga
Witajcie :-)
Mąż wybył z synusiem na zakupy, a ja się biorę za siebie
Kąpiel, makijaż i te sprawy :-)
Miłego dnia dziewczyny :-)
Mąż wybył z synusiem na zakupy, a ja się biorę za siebie

Odpoczęłam :-) Piotruś bardzo źle spał w nocy... Nie wiem o której obudził mnie pierwszy raz, pewnie coś koło 1, wzięłam go do łóżka i dałam cyca. Następna pobudka z płaczem i stękaniem była o 3... I wtedy oddałam synusia mężowi.. Opiekował się nim do rana, a mamusia spałamalaga- a ty odpoczęłaś troszkę?? Pracusiu:-)

Miłego dnia dziewczyny :-)
Lajla83
dzien dobry:-)roksi- jak tam zdrówko??
o mało wczoraj nie znalazlam się w szpitalu temperatura doszła mi do 40 stopni

teraz już pewnie powoli antybiotyk zaczyna działać więc może jutro wróce do formy

A
Agutek
Gość
Witajcie :-)
Ewelino niestety nie pomogę. Do tej pory nad morze jeździłam pod namiot ;-)
ewo

roksi jeju co cię za paskudztwo dopadło?
malaga koniecznie dzisiaj wypoczywaj :-)
Ewelino niestety nie pomogę. Do tej pory nad morze jeździłam pod namiot ;-)
ewo

roksi jeju co cię za paskudztwo dopadło?
malaga koniecznie dzisiaj wypoczywaj :-)
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Roksi, Tobie życzę zdrowia i pewnie tak, jak mówisz antybiotyk działa, ale najważniejsze, żeby Natalka niczego nie złapała od mamusi.
Malaga, żeby Twój Piotruś spał wreszcie w nocy spokojnie, bo na pewno jest już zmęczony, bidulek. Buziaczki od swojego imiennika.
Malaga, żeby Twój Piotruś spał wreszcie w nocy spokojnie, bo na pewno jest już zmęczony, bidulek. Buziaczki od swojego imiennika.