Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
)
(powinno być bagnetem).
ja byłam w Ustroniu , tamtych okolic z dzieckiem nie zwiedzałam:-(Hej dziewczyny, pytałam o kwatery nad morzem, nie znacie czegoś na prawdę dobrego?

Kurcze kiedyś spała bez smoka albo go wypluwała, a dzisiaj masakra smok musiał być cały czas.

Kąpiel, makijaż i te sprawy :-) Odpoczęłam :-) Piotruś bardzo źle spał w nocy... Nie wiem o której obudził mnie pierwszy raz, pewnie coś koło 1, wzięłam go do łóżka i dałam cyca. Następna pobudka z płaczem i stękaniem była o 3... I wtedy oddałam synusia mężowi.. Opiekował się nim do rana, a mamusia spałamalaga- a ty odpoczęłaś troszkę?? Pracusiu:-)
dzien dobry:-)roksi- jak tam zdrówko??
normalnie byłam cała rozpalona nawet powieki miałam gorące:sick: a mózg myślałam że mi się zagotuje
cięzko mi się oddychało i powoli brały mnie majaki
mąż obłożył mnie zimnymi kompresami po godzinie mi przeszło
tzn dalej mam 38 stopni ale co to jest jak się wcześniej miało 40