mimi8334
Fanka BB :)
Zapraszam.Bedzie tez pyszna drozdzoweczka z wiśniamiMozesz wziąść, ale niezbyt często.
To jest norma, bo wszystko w środku zaczyna się rozciągaćdasz radę
Ee 150 km oj 2, 5 godzin i bede![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Zapraszam.Bedzie tez pyszna drozdzoweczka z wiśniamiMozesz wziąść, ale niezbyt często.
To jest norma, bo wszystko w środku zaczyna się rozciągaćdasz radę
Ee 150 km oj 2, 5 godzin i bede![]()

Oj złośliwa jestesZapraszam.Bedzie tez pyszna drozdzoweczka z wiśniamiJuż pachnie nią w całym domu
![]()
A Ja jestem z Białych Błot pod Bydgoszczą[emoji6][emoji6][emoji6]
Oki. Dorzucam.Zazdroszczę Wam smaków i apetytu... Ja nie mam ochoty na NIC! Musze się zmuszać do jedzenia
Mnie od piątku męczy gorączka i uporczywy kaszel i w aptece nawet paracetamolu nie dostałam... Oczywiście jak się przyznałam że jestem w ciąży. Dziś u lekarki też nie dostałam nic na gorączkę. Tylko zwolnienie i spać i odpoczywać, a na kaszel stodal, choć mam obawy, bo zawiera etanol, śladowe ilości (wg mojego męża, znawcy tematuale jednak. Nie mam doświadczenia w leczeniu się w ogóle, a w ciąży to już zwłaszcza. Moja karta jest najcieńsza w przychodni, rzadko tam bywałam przez całe życie
@andzelika87 chętnie dołączę do zamkniętej grupy![]()
Zazdroszczę Wam smaków i apetytu... Ja nie mam ochoty na NIC! Musze się zmuszać do jedzenia
Mnie od piątku męczy gorączka i uporczywy kaszel i w aptece nawet paracetamolu nie dostałam... Oczywiście jak się przyznałam że jestem w ciąży. Dziś u lekarki też nie dostałam nic na gorączkę. Tylko zwolnienie i spać i odpoczywać, a na kaszel stodal, choć mam obawy, bo zawiera etanol, śladowe ilości (wg mojego męża, znawcy tematuale jednak. Nie mam doświadczenia w leczeniu się w ogóle, a w ciąży to już zwłaszcza. Moja karta jest najcieńsza w przychodni, rzadko tam bywałam przez całe życie
@andzelika87 chętnie dołączę do zamkniętej grupy![]()
Jak będziesz chciała iść na zwolnienie to musisz najpierw wrócić chociaż na jeden dzień do pracy, przejść badania lekarskie i możesz iść na zwolnienie. Jak nie wrócisz do pracy to będzie Ci się należał tylko macierzyński.A ja muszę zadzwonić jutro do kadrowej i zapytać jak to jest bo Ja jestem na wychowawczym.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Odmówili Ci sprzedaży? Nie mogą. Syrop taki możesz. Pomaga, nie jest szkodliwy. Lekarze przepisują ciężarnym. W poprzedniej miałam obawy, ale też wzięłam, bo myślałam, że się uduszę. Kup sobie też lipę. Ewentualnie syrop z sosny Pini czy jakoś tam. Jest rewelacyjny, chociaż ja nie miałam aptecznego tylko domowy.