reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga - to w jkaich godzinach pracujesz, że już o 14 jesteś w domku? to cały etat?
może synek będzie grzeczny po południu to sapniesz chwilkę:-)

reklama
Ewelina - ja jestem z Gdanska, ale teraz tam nie mieszkam, wiec niestety nie pomoge:no:
roksi - ale chorobsko cie dopadlo:szok:miejmy nadzieje, ze Natalke to ominie...
malaga - podziwiam cie:tak:duzo masz sily, ja to bym dawno padla po takiej ilosci snu:sick:

my sie zaraz na spacerek wybieramy, bo pogoda sie poprawila:-)
same jestesmy, bo maz dzisiaj egzamin zdaje, kolejna licencje robi:-)ale ile to doksztalcanie kosztuje, az glowa boli:szok:

milego wieczorku!!:-)

Witam się pod wieczór. Ale dzień szybko zleciał :-) Zaraz zmykam na Prison Break :happy2:

Witam :-)

Agutek :szok::szok::szok: 240ml :szok::szok::szok: naprawde zarloczek z tej Twojej corci :tak:;-)

Ale tylko na wieczór tyle zjada ;-) Mimo wszystko i tak nie widać tego co zjada w kg ;-) :rofl2: Nie wiem co ona z tym jedzonkiem robi :sorry2::-D

Pracuję w przedszkolu ;-):-) 5 godzin dziennie :tak: Teraz mam dyżur w innym przedszkolu, pracuję od 7 do 12 :-)

Co ja bym dała za takie godziny pracy :sorry2: 5h dziennie...super :tak::-)

EWELINKA WSZYSTKIEGO NAJ DLA CIEBIE I MĘŻA I NASTĘPNYCH KILKUDZIESIĘCIU LAT W MIŁOŚCI:-D:-D:-D

a ja wróciłam z pracy o 16 i od razu z córeczką na spacer i dopiero wróciłyśmy. Oczywiście dzwoniłam do niani w ciągu dnia bo byłam ciekawa jak tam Wika, ale wszystko było ok. Niania nakarmiła, przebrała, pobawiła Małą wyprała jej brudny śliniaczek bo moje dziecko - chyba jak wszystkie- cała była uświniona i z nudów posprzątała mi kuchnie. Myślałam, że będzie gorzej z moim psychicznym podejściem, ale może dlatego jest w miarę ok, bo już się zdążyłam z tą myślą powrotu do pracy oswoić. I stwierdzam, że mam teraz więcej motywacji do tego, żeby mieć jeszcze siły wieczorem w domu, bo wiem że po 8 godzinach muszę wyjść z Wika na spacer, ugotowac dla niej i dla nas i wyprać. Ciekawe na ile mi tej motywacji straczy bo to dopiero pierwszy dzień:-). Ale zapowiada się ok, i chyba trochę brakowało mi klientów i kontaktu z ludźmi- chyba nie jestem typem Matki Polki:-D:-D a w sobote idę do frycka - nareszcie:-D:-D:-D

Agutek - na godziny pracy pewnie byś się z nami zamieniła ale na zarobki już nie:-D

kasia - aktywne miałaś dzień, cały poza domem, wypocznij nocą:-)

malaga - podziwiam cie:tak:duzo masz sily, ja to bym dawno padla po takiej ilosci snu:sick:
Boję się, że to taki chwilowy power... Mały śpi od 20, a ja właśnie wysprzątałam kuchnię i łazienkę :szok: zamiast iść spać :crazy:

Co ja bym dała za takie godziny pracy :sorry2: 5h dziennie...super :tak::-)
Coś za coś Agutek ;-):-) 5 godzin dziennie i wypłata trzycyfrowa :sorry2: No i wyobraź sobie 25 dzieci na jednej sali nad którymi musisz zapanować nie krzycząc :rofl2::crazy: Czasem wolałabym te 8 godzin, ale gdzie indziej, gdzie jest trochę spokoju ;-):-D

Ja chyba sie zaraziłam od Roksi, bo zaczynam kichac i mam niezły katar:no:, mam nadzieje ze nie rozwinie sie nic wiecej:eek:.I to z okazji naszej rocznicy chyba:rofl2:.
no ja rozsiewam wirusa internetowego:-D
wszystkiego najlepszego dla Ciebie Ewelinko i dla Męża:-)

Witam się pod wieczór. Ale dzień szybko zleciał :-) Zaraz zmykam na Prison Break :happy2:
nooooooo ja też oglądam:cool2: mój małażonek to obejrzał już drugą serie:szok: ale niestety trzeba czytać:-(

podczas chorby schudlam 3 kg:rofl2: pewnie tak szybko jak poszło tak szybko wróci wraz z apetytem:baffled:

reklama
Ewelinko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
Cały dzień dzisiaj w biegu i nie zauważyłam wcześniej.

Agutek jak zobaczyłam ile twoja córcia je to postanowiłam eksperymentalnie przygotować dla swojej większą porcyjkę (nie taką jak twoja ale 170 ml) no i wciągnęła wszystko do dna. :-) . Jestem bardzo zadowolona:-D

Do góry