mavika
Fanka BB :)
Mnie też. Choć raz jadłam śledzia i az pastę z makreli sobie zobiłam. Ale generalni wolę coś innego niż ryby.Straaaasznie mnie odrzucilo od ryby, tak jak uwielbialam, tak teraz patrzeć nie mogę... Tylko z rybami tak mam, ciekawostka....
Mysiaka gratulacje!!!!
Powiem wam,ze tak sie wczoraj wymeczylam na tym weselu. Plecy okropnie bolaly a potem i brzuch ciagnal. Zwinelismy sie szybko bo po 22, ale sam slub byl o 13,wiec to i tak dla mnie bylo dlugo. Moje dziecko za to wyszalalo sie na calego. O 24 bylismy juz w domu. A dzis wstalam i czuje sie jakbym wczoraj wypila morze alkoholu. Do tego kostki mam spuchnietenie zauwazylam zeby wczesniej cos takiego sie dzialo. Co na to pomoze?
Tak to jest w naszym stanie. Ja zawsze z imprez wychodziłam ostatnia a teraz pierwsza. Wczoaj posiedzielismy z rodzinką, bo mój mąż miał urodziny, zrobiłam mu takie mini przyjęcie. Wypiłam jednego 0,33 Lecha free z limonką i nie wiem jak to możliwe, ale czułam się pijana. A ja głowę do alkoholu mam raczej mocną nomalnie, pewnie poświadomość.
Ja też jestem przeszczęśliwa że młody zaczął przedszkole. Odliczam godziny do poniedziałkuBożesz Ty mój, jak Ty wytrzymalas ta muzykę na maxa...chyba, że lubisz. Mnie denerwuje jak TV w domu włączą glosniej. Łapie się, że czasami mam ochotę posiedzieć samej w ciszy i spokoju. Będzie mały, będzie cisza. I wreszcie zaczęła się szkola[emoji38]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jestem załamana! Tak długo udawało mi się trzymać z wagą, 25 sierpnia było 68,4kg a dziś wchodzę a tu 70! :O Mało nie spadłam z tej wagi! Od dziś powrót do treningów. Choć mój brak siły mnie przeraża, trening dla ciężarnych a ja już na rozgrzewce maiłam dość...