reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie,

Dziękujemy za życzonka

i buziaczki dla równolatki Wiktorii:-):-):-):-).

Coś się porobiło mojemu Piotrusiowi, bo od dwóch dni nie spi w nocy:no:. Budzi sie ok. 3-ciej i chce się bawić:szok:, nawet nie ma mowy o spaniu, tak gdzies do 5-tej.
Nie spi za dużo w dzień, 2 lub 3 razy (w tym południowa dłuższa drzemka), do tej pory chociaz z tym nie miałam problemu, a teraz załamka:no::no:, nie dość że najpierw w bólach trzeba usypiać:wściekła/y:, to jeszcze pobudka w srodku nocy:no::szok:,

a ja marzyłam o przespaniu całej nocy:baffled:.

reklama
Dzien dobry:-)

buziaczki dla Wiktorii i Piotrusia z okazji ukonczenia 5 miesiecy:-):-)

kasia580 - a w jakich jeszcze miastach ta akademia pampersa bedzie?

malaga :-)

co do zwierzakow to tez uwazam, ze duzo dzieciom daje wychowywanie sie z nimi:tak:
ja mialam w Polsce kotke (niestety musialam ja zostawic, ale mam nadzieje, ze uda mi sie ja tutaj sprowadzic), teraz jest pod opieka mojej siostry, ktora ma malego synka:-)kotka przeprowadzila sie do nich jak maly mial niecaly roczek
i sa najlepszymi kumplami, po prostu sie uwielbiaja:-)on przytula sie do niej, a ona do niego, a najwieksz radosc jest jak kotka przechodzac obok niego musnie go ogonkiem po buzi:-)

Cześć wszystkim (już pisałam na innych wątkach, ale wypada się przywitać na głównym ;-)).

Buziaczki dla 5-miesięczniaków :tak:.

Za nami kolejna kiepska noc. Na szczęście rano babcia wzięła małego na spacer, a ja się mogłam wyspać do 10-tej.
Nie wiem jak ja pójdę do pracy :no:.

wejdx na strone Pampers.pl

a ja mam troche luzu i pisze do was z pracki, chociaż się relaksuje:-)

a za życzonka wszystkim dziekujemy:-D
22 i 23 wrzesnia bedzie w Gdansku:-)to sie wybiore:-)

Aga22 - nie przejmuj sie, tak to juz czasami bywa;-)ja tez jade do Pl, we wtorek:-)i bede z moja mama mieszkala 1,5 miesiaca:szok:a znajac zycie to pewnie po tygodniu bede miala dosyc...

bylam z Olivka na wazeniu i przy okazji zapytalam sie o to jej budzenie nocne
HV powiedziala, ze to prawdopodobnie zabki jej beda szly, a nie dlatego, ze jest glodna i zebym sprobowala ja z powrotem polozyc spac i nie karmic:tak:
i ze spokojnie moge czekac z wprowadzeniem pokarmow stalych az mala skonczy 6 miesiecy, a wrecz powinnam:-)
poza tym Olivka smiala sie i spiewala caly czas i powiedzieli, ze gadula z niej:-D

malaga - ale precyzyjnie okreslony termin starań:-D

w ten weeknd pampers w Krakowie, to najbliżej mnie ale i tak się nie wybieramy, za dużo na głowie teraz

a jak przygoda z niekapkami u waszych skarbów?

reklama
Witam sie dziewczyny ;-)

Agutku poklucilam sie z mama wiesz :-( a w niedziele jade na urlop do Pl :tak: i niewiem juz czy z tego powodu mam sie cieszyc:confused:
nie ma co się martwic też mam zgrzyty z mamą:baffled: szczególnie jeśli chodzi o wychowywanie i karmienie Natalki:baffled: a wczoraj to nawet miałam mega zgrzyt z mężem:sorry2:

Do góry