O'Hara
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kopuluj moze nam sie poszczesci. Chociaz juz mam tak mieszane uczucia ze nie wiem czy to szczescie bedzie czy jakk juz nie wiem. Mózg mi siada.@poni211, @sosenka2, @paulenka91 Cześć Dziewczyny i powodzenia. Już kibicujemy [emoji846]
@Kasienka3b Kciuk zaciśnięty za Twoje testowanie[emoji106][emoji256]
A ja w fazie kopulacyjnej [emoji16].
Czemu?Ale bym sobie poplakala
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Oby oby byly 2 kreski!Kasiu, trzybab mocno kciuki za sikanie Twoje.. oby oby!!! Tfutfutfu co by nie zapeszac ... ble bleeee
![]()
A nie wiem jakas taka niemoc mnie zlapala...Czemu?
A nie wiem jakas taka niemoc mnie zlapala...
![]()
Kopuluj moze nam sie poszczesci. Chociaz juz mam tak mieszane uczucia ze nie wiem czy to szczescie bedzie czy jakk juz nie wiem. Mózg mi siada.
@O'Hara bo no kimam o co chodzi.. tem moj tez z niedzieli na poniedziialek rzygal w nocy i tez potem rano pretensja ze ja nie wstalam mu pomoc, to mówię spokojnie "kochanie nawet gdybyw wstala to nie wyrzygalabym sie za ciebie, wlosow do trzymania nie masz bo Ci wyemigrowaly na klatę to czego oczekiwales" cóż... no moge za niego nie wiem zjeść#D moge za niego posprzatac no, ale chorowac za niego nie bede. O nie!
![]()
Nie no sikam... hahahahahahsNo właśnie kuzwa! Ale nie mogę nic powiedzieć, bo jak mi dysk wypadł to przez półtora miesiąca skakał nade mną jak postrzelony ale kuzwa dysk mi wypadł! A tu akcja o zielona kupkę, ja pierdole! A nażarł się żelków wczoraj i mówię: „nazarles się żelków to srasz na zielono” a on do mnie: „ale żelki były niebieskie” to mówię: „niebieski+brązowy=zielony” hellllllooooł to poszet spać obrażony [emoji23] faceci [emoji849][emoji6][emoji16]
Nie sikaj jeszcze =[emoji23] czekaj do rana =) dobranocNie no sikam... hahahahahahs