marta_usssek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze juz pms?Zapytaj kto tego nie zrobil.
Nie wiem cos sie zmienilo dzis mam takie ogolnie nerwy od rana. Nie umiem sie ogarnac jakos...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hahaha co fakt co faktWiesz - ja nie mam ciśnienia na 3-cie - co ma być to będzie. Jak się uda to będzie fajnie, jak nie... mówi się trudno. Pewnie że bym chciała, ale wiem że na siłę to można się co najwyżej hemoroidów nabawić![]()
Kurka a wiesz ze nawet nie wiedzialam ze tak dzialaja te tabletki. To wogole juz noc jie bede pic bo i tak juz malo pije.A ja dziewczyny za bardzo nie chce pić, bo tą metformine biore, a ona w połączeniu z alkoholem działa bardzo toksycznie na wątrobę.a.jakbym mogla, to wypiłabym dzisiaj butelkę wina lekko
![]()
No u mnie 29dc i jedyne co to doslownie przed chwila poczulam uklucie lewego jajnika a tak to nic nie wskazuj na @.
No u mnie 29dc i jedyne co to doslownie przed chwila poczulam uklucie lewego jajnika a tak to nic nie wskazuj na @.
Jak @ wstretny nie przyjdzie to tak. Ale obawiam sie ze jutro zwali mi sie sie na glowe ciocia i nie bede musiec.A planujesz znowu testować? [emoji846][emoji256]