reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to i ja chyba na 1 sobie pozwolę :)

Załączniki

• IMG_3996.JPG
    IMG_3996.JPG
    64,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
A ja dziewczyny za bardzo nie chce pić, bo tą metformine biore, a ona w połączeniu z alkoholem działa bardzo toksycznie na wątrobę. :( a.jakbym mogla, to wypiłabym dzisiaj butelkę wina lekko :D

A ja dziewczyny za bardzo nie chce pić, bo tą metformine biore, a ona w połączeniu z alkoholem działa bardzo toksycznie na wątrobę. :( a.jakbym mogla, to wypiłabym dzisiaj butelkę wina lekko :D
Kurka a wiesz ze nawet nie wiedzialam ze tak dzialaja te tabletki. To wogole juz noc jie bede pic bo i tak juz malo pije.

reklama
Szalony dzień, ledwo doszłam do domu! Na szczęście jutro nocka wiec można pospać :)
U mnie coś dziwnego się pojawiło - jak zwykle czuję bolesny bąbelek w trakcie owulacji w okolicy jajnika tak dzisiaj kilka razy poczułam coś takiego tylko nie bolało, a to raczej czas na @.. ciekawe to i mam nadzieje ze nie PRZYPADKOWE :D Nawet opisać dokładnie tego nie umiem :p

Do góry