reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Chciałam Was zapytać czy macie dużo objawów ciazowych? Mdłości itp. Bo ja poki co malo ciążowo sie czuje, brak mdłości, piersi powiększone, obolale no i duzo wypryskow, cera na buzi znacznie sie pogorszyla.
Hej :) no ja też nie mam póki co objawów, piersi jedynie bolesne, czasem podbrzusze, cera to mi akurat nawet się poprawiłam. Generalnie na brak objawów nie ma co narzekać [emoji14] jeszcze nas może dopaść :D

8une3e3kboxodwaq.png

Mnie mdłości męczą strasznie.. Nie mogę doprowadzać do glodu, bo wtedy jest najgorzej.. I odrzuca mnie od lodówki za dużo zapachów.. Jutro mam iść na czczo do lekarza I już się boję jak tam dojadę autobusem..
Bez podkładu nie wyjdę z domu, bo też pełno niespodzianek mi wywala..
Na zapachy tez reaguje ale póki co nie jakoś mocno, po prostu wyczuwam je mocniej, a niektóre rzeczy mocno mi śmierdzą, ale mdłości nie mam

Hej :) no ja też nie mam póki co objawów, piersi jedynie bolesne, czasem podbrzusze, cera to mi akurat nawet się poprawiłam. Generalnie na brak objawów nie ma co narzekać [emoji14] jeszcze nas może dopaść :D

8une3e3kboxodwaq.png
Teoretycznie tak lepiej czuć się dobrze:) ale wiadomo im więcej objawow kobieta pewniejsza :) plecy mnie tez.mecza konkretnie ledzwie, pewnie dlatego ze jestem pokrzywiona bardzo i dlatego odczuwam to byc moze w skutek powiekszajacej sie macicy.

Teoretycznie tak lepiej czuć się dobrze:) ale wiadomo im więcej objawow kobieta pewniejsza :) plecy mnie tez.mecza konkretnie ledzwie, pewnie dlatego ze jestem pokrzywiona bardzo i dlatego odczuwam to byc moze w skutek powiekszajacej sie macicy.
Niewykluczone :) dla pewności beta i usg mi wystarczy, objawy mogę odpuścić, jeśli ode mnie miałoby to zależeć :D z objawów to jedynie brzuchol mógłby być :D to powinien być piękny czas, a nie mordęga z bólami wszystkiego i częstszym przytulaniem muszli niż męża :D

Czasem mi się zdarzy wystraszyć, jak mnie lekkie skurcze podbrzusza łapną, jak na @, ale kilka minut tak mnie pomęczy i spokój :)

8une3e3kboxodwaq.png

Ja nie mam objawów za wyjątkiem tkliwych brodawek i częstym chodzeniem siku. Może dopiero nadejdą...

ckaigov3zxqq2hf2.png

Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiaja :) chociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne :)
Jutro ide na bete, troche sie denerwuje

Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiaja :) chociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne :)
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.
Ps. Chyba coś mi się suwaczek nie aktualizuje. Dziś mam równe 5 tyg.

ckaigov3zxqq2hf2.png

Ja mdlosci rowniez nie mam, tak to sennosc, czasem bole w krzyzu oraz podbrzusza, piersi rowniez sie powiekszyly oraz mam ciemne obwodki wokol sutkow- moj typowy objaw ciazowy :), no i straszne smaki w buzi.

ja tez jutro beta, a kiedy robilas ostatnio i ile wynosiła?

reklama
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.
Ps. Chyba coś mi się suwaczek nie aktualizuje. Dziś mam równe 5 tyg.
Na suwaczku masz 5 tyg. Staram się co prawda nie denerwować ale po pierwszej ciąży zakonczonej obumarciem( w tym roku ) i do tego dziwnaym uczuleniem, obrzekami jakoś boje się wszystkiego.

Do góry