reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a mi w badaniu moczu wyszły leukocyty,krwinki i bakterie... :-( czy to bardzoe niebezpieczne? Wizytę mam we czwartek
pewnie dostaniesz furaginę albo antybiotyk, poprawnie pobrałaś próbkę? ja bym pobrała jeszcze raz przed wizytą :) i od razu drugi kubeczek na posiew :) będziesz gotowa na wizytę :)
edit:dziewczyny Ci ładnie już odpisały. jak już drugi raz robiłaś mocz to przed wizytą zrób posiew ;)

reklama
Tak mi przykro... :(

Poza łyzeczkowaniem jest jeszcze opcja wywołania porodu tabletkami. Można zadzwonić wcześniej do szpitala, porozmawiać z oddziałowa i dowiedziec się jak to wyglada... Jeśli byś sobie życzyła możesz zrobić badanie kariotypu. m, ze oddział ginekologiczny na Czerniakowskiej bardzo ściśle współpracuje z oddziałem genetyki z Sobieskiego. Choć by po to żeby potem nie myśleć całymi nocami czy to immunologia czy może przypadkowa wada genetyczna nie mająca wpływu na kolejne starania.
Tulę :*

Dzięki za info. Dr Z powiedziała mi, ze póki co podanie tabletek nic nie da bo mam ten progesteron taki wysoki - ostatnie badanie, poziom 90 ng/ml - ze bedzie neutralizował te tabletki, wiec nim spadnie nic z tego. O to badanie generyczne tez pytałam ale dr Z powiedziała ze to ma sens kiedy komórki jeszcze sie dzielą a tu juz nie, wiec i tak nic nam to nie powie... Sama juz nie wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam transfer 21.12 . W 7 dpt beta była 2 . Miałam powtórzyć ją dzisiaj ale 8 dpt dostałam okresu, więc nie było co powtarzać.. :( okres dłuższy i bolesny . Bardzo odczuwam jajniki. Czy taki ból jest nirmalny??
Przykro mi :* Tak, to normalne, niektóre mają straszny potop, chociaż u mnie nie było tak źle, @ jak każda...

reklama
Iskra _82 jak masz problem z zatokami prócz gardła to na zatoki możesz stosować sinulan expres forte w sprayu można w ciąży stosowac

Zatoki puki co ok, tylko gardło bardzo boli, ale właśnie zrobiłam syrop z cebuli - mam nadzieję że pomoże. I nos zatkany. Czy mogę zrobić inhalację z solanki?

Do góry