reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha moja też chcę siostrę Ale powiedziała, że jak będzie chłopiec to przecież go nie oddamy
A tak w ogóle to się bardzo, cieszy i nie może doczekać

reklama
Co do wędzonych ryb, nie mogę teraz tego znaleźć, ale ogólnie chodzi o temperaturę obróbki - można wedzic na ciepło (i wtedy z tego co wiem można jeść w ciąży), a można wędzić "na zimno", w temperaturze coś koło 30 stopni, ryby są wtedy ponoć trwalsze, ale takich nie można w ciąży, bo temperatura nie wystarczy do zabicia jakistam bakterii.
Ale można po prostu w razie wątpliwości wziąć rybę wedzoną metodą dowolną, i poddać ją dodatkowo "obróbce termicznej", wtedy już będzie bezpiecznie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie naprodukujcie dzisiaj kilkuset postów, co? ;)
Idę dzisiaj do kina z mężem, potem w odwiedziny, i nie będę miała kiedy być na bieżąco.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No tak, ale ja mam 20 i raczej mi tego nie zrefunduja ;)
To zależy, ja skończę 31 w lipcu a mój lekarz dał mi skierowanie na prenatalne w którym zaznaczył specjalnie że są jakieś nieprawidłowości ale on też w tym szpitalu gdzie miałam prenatalne pracuje.

Zazdrszczę Wam tych ruchów też bym już chciała. My we wtorek zaczynamy 16 tydzień :)

Ostatnia edycja:
Ola ja też jeszcze nie czuje a w środę będzie 17 tydzień a to mija druga ciąża niby powinnam czuć wcześniej, jak narazie czekam... może dlatego że ja troszkę brzuszka mam :)

Ale sobie pospalam :) czuje sie mega wyspana, ale zawalilam troche godziny mierzenia cukru. Musze sobie wszystko dzis poprzestawiac.
Tak jak mowilam i ja dzis stanelam na wadze. Mam okolo +1 kg. Bylo by pewnie wiecej ale slodyczy nie jem w ogole.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Do góry