olaaa7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak? da się kołysać? Bo też nad nim myślę ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić tego bujania, pokaż fotkiTeż o nim myślałam. Ale w sumie to nie wiem.
Przyszedl mi dzisiaj fotelik besafe izi go. Kupiłam czerwony. Muszę powiedzieć że bardzo mi się podoba. I można w nim dzidziusia kołysać.
Jeśli chcesz coś bardziej klasycznego to jest fajnyA co sądzicie o navington galeon?![]()
![]()
Mój typ to tako dalga coś podobnegoA to typ mojego Rale który wozek wygra to zobaczymy
![]()
Ale tu podają, że na sekretneJeśli chcesz coś bardziej klasycznego to jest fajnyJa jednak będę szukała czegoś ze skrętnymi przednimi kołami
![]()
Nie umiem sobie wyobrazić jakim cudem one mają skręcać skoro są na tak skonstruowanych osiach.Ale tu podają, że na sekretne[emoji4]![]()
![]()
Tak da się kołysać. Nie wiem skąd miałaś informację, że się nie da.Tak? da się kołysać? Bo też nad nim myślę ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić tego bujania, pokaż fotki![]()
Pięknie się prezentujeTak da się kołysać. Nie wiem skąd miałaś informację, że się nie da.