Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miloku u nas naszczęście ze spaniem jest okpodobno to taki okres kiedy dziecko potrzebuje bliskości rodzica
oby sie szybko skończył
Agutku ty już wydz z tej kuchni!!!!!!!!!!!!!:-)
u nas tez w nocy mały chce byc blisko. wł óżeczku zaczyna koło północy płakać jak biorę go do naszego łózka to od razu zasypia ale nad ranem wraca znów do łóżeczka dostaje butlę i śpi do 7, wiec jako tako się wysypiam
Na razie walczymy z niechęcią do wózka na spacerach
normalnie w domu to może siedziec ale jka tylko wyjdziemy na dwór to płacze
Jutro mąż idzie sam, zobaczymy co u niego bedzie, bo normalnie mi nie wierzy że muszę Ignaca nosić. moze jak już będzie prosto siedział to bedzie lepiej
Mam pytanie czy Wy zamierzacie wsadzać dzieciaczka do chodzika, bo normalnie czytałam w jednym poście że niektórzy już od 7 mca zaczynaja
Nie ma jeszczemalaga jak tam @? ;-)
STO LAT :-)STO LAT DLA PÓŁROCZNEJ TOLI :-),
MOJE DZIECKO WYPADLO Z KOLA !!!!!!!!! I NABIOLO SOBIE GUZA!!!!!
matko jeszcze do niedawna bylo w tym bezpieczne i sobie nigdzie krzywdy nei zrobil a teraz nawet to !!!!!.
agutek - co tam w kuchni słychać?