reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja noszac corke tez bol plecow maz masuje wieczorem

Weekend to on nosi [emoji3]
No od noszenia slidkiego ciezaru to boli[emoji6] Tylko, ze mnie to juz boli bez konkretnej przyczyny[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bedziesz spokojniejsza :) ale ja chyba nie chcialabym tak wszystkiego naraz kupoeac, wole sobie ta radosc rozlozyc na raty :)

Ja dopiero to robilam I robie bo mam core 10 mscy wiec ubranka co 3 msce musze jej zmieniac[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zaczawszy od grudnia 2016 kiedy poznalam plec I tak cala ciaze I az do teraz kiedy znam plec synka[emoji7]

Ja to chyba najlepsza z was
Mam juz lozeczko, jutro dostawa , couszki z 200sztuk 50-74[emoji23][emoji23]( kuzynka meza wyslala czesc plus przeceny teraz)
Wozek kupujemy za tydz ;))
Ale porod cgce w czerwcu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Oj to mnie nie pobiłas [emoji39] od siostry mam wozek, lozeczko, butelki, basen z kulkami dla dziecka, laktator, wyparzacz do butelek, sliniaki, ubranka, poduche C do spania i jeszcze w niedziele ma mi dowieźć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Rany to wy macie dobrze wszystko gratis ;))
Mam dwie starsze siostry :) one już mają po dwoje i produkcje zakończyły :) a dużo rzeczy jest jak nowe :) mogę sobie wybrać co chce a co nie wyrzucic :) dla mnie specjalnie trzymały bo wiedziały, że planuje :) a jeszcze nie wiem co ma siostra mojego Kuby po swoim synku :) a też przechowuje

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny spodobało mi się nowe imię dla dziewczynki Mia jak myślicie można tak nazwać dziecko w Polsce nie będzie problemu w urzędzie?

reklama
Do góry