reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hejka Straczki!
iwonka2006 fajnie, że z lekami sie powiodło!
Puchatka uhuhuhu... no leć do Gina żeby wszystko fachowo potwierdzić!
Wszystkie Staraczki serdecznie pozdrawiam!

NA targach spędziliśmy cały dzień :szok: od południa prawie do zamknięcia. Nie miałam pojęcia jakie są dzisiaj różne techniki budowania domków... np. z czegośc co wygląda jak steropian ale jest szare i twardsze, z trocin zalewanych w połowie betonem, z jakiś białych kamieni, z drewnianych płyt z wełną szklaną w środku... a żadnej z tych ścian nie trzeba juz ocieplać :confused: bo ma ocieplenie w sobie.
No i teraz wiemy jaka jest róznica z solarów (ciąglących energię ze słońca) produkujących energię do grzania a tych co produkuja prąd bo okazuje się, że to są dwie inne technologie...
I w ogóle mieliśmy głowy jak banie od nadwiaru informacji :-)

Życzę Wszystkim Miłej niedzieli!

reklama
Witam staraczki i nie tylko:-)
Ewcia jescze ta szczesciara jest PUCHATKA :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
U nas pochmrno i nie wiem czy nie bedzie z tego deszczu:no:mielismy isc na bazarek tam sa uzywane rzeczy dla dzieci co weekend.Mozna kupic super firmowe ciuszki za pare groszy.Duzo rzeczy tam bardzo ladnych kupuje za ktore w sklepie bym zaplacila majatek a dziecko i tak w moment z tego wyrasta.Tam matki sprzedaja ubranka swoich dzieci:-)

Czesc dziewczyny witam w ten zimny i wrzesniowy dzien.
Mufka jestem z Gdyni a dokladnie Oksywie Gorne, mieszkam zaraz przy szkole 33, ale nie jestem z tego nowego osiedla wojskowego.

Dzień dobry!

Puchatka, kuruj się kochana kuruj. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka i cieszenia ciążą :-) Już się nie mogę doczekać opisów pierwszych ruchów :-) Przytulam. A jak dzisiaj mdłości?

Kiniusia, na porządkach zeszło mi cały dzień, więc mam trochę wyrzutów sumienia, że nie spędziłam yle czasu ile bym chciała z córcią. A dziekuję, mała ucałowana :-)

Ilonka, jak sie czujesz? MOże to owu?

mufka, i jak po imprezce? Na pewno dobrze się bawiłaś :-)

Antiope :-)

Ewcia, jak możesz pytać? :-) Właśnie się zastanawiałam jak tam Mati w przedszkolu :-)

Hausfrau, dobrze dowiedzieć sie tylu rzeczy. Ja też o wielu nie miałam pojęcia :-) A przy budowie domu przydaje sie jak nic :-)

Iwonka, jak tam pogoda? Udało sie wybrać na zakupy? :-)

Beata :-)

Pewnie znowu w tygodniu nie będę miała kiedy do Was zajrzeć, a o pisaniu to już mowy nie będzie, ale jak tylko mi sie uda to wpadnę chociaż na chwileczkę.
W takim razie życzę Wam udanego i spokojnego tygodnia :-)

Idę dalej robić obiadek, a raczej wszystko odgrzać, bo już gotowy ;-)

Witajcie Kochane!!!!
Troszkę się juz lepiej czuje katarek poszedł prawie całkiem jeszcze tylko troszkę kaszlu ale mam nadzieję że i to szybko przejdzie:tak::tak::tak::tak:
Ewciu no jasne że pamiętamy i jak w ogóle możesz pytać :crazy: za gratulacje dziękuje i przyznaje że to do mnie jeszcze nie do końca dotarło:rofl2::-)
Asiu dziś póki co mdłości mnie nie męczą i oby narazie tak zostało chociąż z drugiej strony wiem że im bardziej męczą tym lepiej bo znaczy że dużo się dzieje w ciałku i fasolka sie umacnia:tak::tak:
Mufka mam nadzieje że imprezka była udana i że po niej jeszcze starczyło sił na rzemiosło artystyczne :-D:-D
Reszcie babeczek życzę spokojnej niedzielki :tak::tak::-)

Witajcie :-):-):-).
My już po obiadku , musze jescze tylko troche posprzatać przed powrotem teściowej ;-);-). Nie było jej w domu przez 3 dni i był taki spokój jak nie wiem :-D:-D:-D. Ale za 2 tygodnie wyjeżdża do sanatorium :rofl2::rofl2: więc znowu mieszkanie bedzie tylko do naszej dyspozycji :-):-):-)

Asiu z jajnikami troche lepiej, najgorzej bolą wieczorem...
Troche sie martwie,ze to jakies przeziębienie przydatków czy coś :-:)-:)-(. Chociaż mam malutką nadzieję,że to może....fasolka
A owu już była i do @ tydzień

Moniko witaj :-):-):-). To dobrze,ze chorubsko przechodzi :-):-):-)

Beata witaj :-):-):-)

Ewcia slonce pewnie,ze cie pamietamy :-):-):-). Co tak mało do nas zagladasz???

iwonka2006 witaj :-):-):-) jak sie czujesz????

Hausfrau witaj :-):-):-)

Hej laseczki..
No to super,ze pamiętacie
c017.gif
,wielkie uklony w asza stroneczke
b020.gif
:rofl2::rofl2::rofl2:...hahaha
b020.gif

Ja czekam na męza az będize na skype,ale on pewnie Kubice oglądąl,no i dopiero bedzie niedługo,a od rana czekam,,achz faetami...
Ilonko zycze ci z całego serducha,aby to była fasolinka....jeszcze tydzien i się przekonasz....:tak::tak:.
c045.gif

Puchatko to jest świetne ze amsz fasolinke
h040.gif
,zdrowiej kochana i dbaj o siebie,dużo dużo zdrówka ci zycze,a sio katarek...a t yuwierz w siebie i keidy do lekarza idziesz słonko????

Asia ,Matuś super w przedszkolu,,a wiesz on ostatnio miał czkawke i ja nei wiedizałam kto go wpsomina,,a tu masz ciotka BB-mowa:tak:;-);-);-);-)
c033.gif

Pozdrawiam reszte kobiałeczek serdecznie...
n015.gif

Ewciu jak miałybyśmy cie zapomnieć
a060.gif
.
Tak jeszcze tydzień i wszystk się wyjaśni :blink::blink:jak po tym czasie nie przejdą mi te janiki to ide do ginka :tak::tak::tak:

Wklejam wam link do strony ze zdjęciami ze slub i z wesela :-) :-)

Picasa Web Albums - Ilona

reklama
Do góry