reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko u nas od 15 minut słoneczko:tak::tak:więc jest nadzieja, że do weseliska się rozjaśni. To najgorsze, kiedy impreza przygotowana, a tu pogoda płata figla:wściekła/y:. Mój ślub odbył się 22 maja (wiadomo-kwitnące bzy i śliwy) a mieliśmy wtedy przymrozek w nocy:wściekła/y:nieźle zmarzłam w kościele, ale kto by przypuszczał....

reklama
Aluś gdzie się zawieruszyłaś:confused:

jestem jestem:-) czytam Was Kochane, jak tylko mogę, ale czasu na pisanie za bardzo nie miałam w tym tygodniu..:zawstydzona/y: Chciałam uwinąć się ze wszystkim i w pracy, i w domku przed szpitalem. W pracy urwanie głowy, codziennie mnóstwo roboty, wracałam do domu ledwo żywa i cały wolny czas przeznaczałam na wyspanie się;-)

Antilko udanej zabawy na weselichu życzę:-) a do końca kroplówek już chyba bliżej, niż dalej prawda?? naprawdę jesteś dzielna bardzo! :tak: co do paznokci mam to samo..:-D nie lubię, nie umiem malować, więc..nie maluję:-D
Sensi a będziesz coś robiła z nadżerką? jak Kubusiowa wysypka? mam nadzieję, że jest już lepiej:-)
Vonko bardzo się cieszę, że wypoczęliście i nabraliście sił:-) poprosimy fotki..:-)
Najeczko super, że wyniki wyszły dobre:-) a jak Twoje samopoczucie? co porabiasz ciekawego w domku?
Wagnies a co u Ciebie?
Monik trzymam mocno kciuki za staranka! i nic się nie bój- wszystko będzie dobrze, zobaczysz!:tak:
Anusia czy Ty już wróciłaś, czy jeszcze leniu****esz??:-)
Ewuś pozdrawiam cieplutko:-)
Kajduś gdzie Ty:confused: co u Ciebie?

U mnie Kochane nic ciekawego się nie dzieje. Już się nie mogę doczekać tej laparo, bo chciałabym mieć ją już z głowy! Do szpitala idę we wtorek rano, w środę laparo i mam nadzieję, że następnego dnia już wyjdę do domku:-)

miłego sobotniego wieczoru życzę Wszystkim:-)

zmykam do Mężusia na czerwone winko..:-)

Jestem:-) Było bosko aż szkoda było wychodzić, ale niestety kroplówka czekała:-(
Imprezka na luzie pan młody w USC wystąpił w prawie sportowym stroju. Przyjęcie w formie szwedzkiego stołu każdy mógł siedzieć z kim mu się podoba i gdzie mu się tylko podoba czyli ogród taras lub salon. Dania z firmy katheringowej, ale przepyszne. Mnóstwo sałatek, tarty, grzaneczki, bigos i dziczyzna. No i oczywiście cała masa słodyczy. Z alkoholi kilka rodzajów win, piwo, koniak i whisky ( niestety nie mogę ani kropelki).
Panna młoda szczęśliwa i pełna energii mimo 35 tyg. ciąży.

Dzień dobry:tak:

Widzisz Antila pgoda jednak dopisała;-)

Coś mi się wydaje, że tylko my zaczynamy przyznawać się do swego wieku , bo pustki tu od wczoraj:-):-) Pewnie wszystkie kobity poszły na sobotnie tańce:-D

Witajcie w niedzielę!
Od wczorajszego popołudnia jestem sama z kotkiem, mąż wyjechal i wróci w poniedziałek. Od roku tak sie nie rozstawaliśmy , w dzień OK, ale w nocy najpierw dłuuugo nie mogłam zasnąć, a potem mnie okropne sny męczyły. I jakieś niepokoje się mnie czepiają o maleństwo. Dobrze, ze w czwartek wizyta u gina i mam nadzieję, że mnie uspokoi, ze maluszek rośnie jak trzeba i wszystko dobrze. Tylko jakiś mały ten mój brzuszek. Ale postaram się mysleć pozytywnie i nie niepokoić dzidziusia, skąd mi sie to wzięło?
Monik jak samopoczucie, Twoje strachy mam nadzieję coraz mniejsze?
Vonko cieszę sie,z e odpoczęliście i tak fajnie sie udał wyjazd!:-) A co do mojej wagi mam wątpliwości patrząc na siebie, zobaczymy w czwartek u gina.
Antilko super, że impreza taka udana, nowoczesna wersja i fajnie!
Aluś to w pracce miałaś ciężko...:no: a jutro masz urlop, czy idziesz? Już tak blisko laparo i za chwilkę będziesz miała to za sobą!:tak: W domku ciągle coś do zrobienia się znajdzie, ale nadrabiam też czytanie, a od wczoraj znów mam zapał do haftu, wiec może dziś skończe to co zaczęłam już dość dawno:)
Sensi świetnie, że Kubuś juz pozbył sie wysypki. Dzięki wyrzeczeniom mamy:) i ślicznie wygląda!
Lapisku witaj! Maciuś jest cudny!:)))
Miłej niedzieli 30steczki!

witajcie w słoneczną niedzielę:-)

u nas dziś słoneczko świeci ładnie, ale trochę wieje i dzięki temu nie jest za ciepło:baffled: ale trzeba się trochę poruszać, więc pewnie zaraz zaliczymy jakiś spacerek:-)

Najeczko nie martw się, bo jestem pewna, że z Dzidzią wszystko ok:tak: tylko Ty jedz proszę!:-) bo siły nie będziesz miała dźwigać brzuszka;-) oj, ja mam takie zaległości w czytaniu, że nie wiem, kiedy je nadrobię:szok: ale po laparo pewnie posiedzę trochę w domku, więc poczytam mam nadzieję:-) a jutro jeszcze do pracy idę..
Sensi jaki słodziak ten Twój Kubusiek:-):-):-) super, że wysypka zniknęła:-)
Antilko fajne takie imprezki na luzie:tak: a Ty dzisiaj w domku, czy w pracy?
Lapisku szkoda, że nie zaglądasz tu do nas:-( uściski dla Maciusia:-)

buźka dla Wszystkich 30-stek:-)

Ale się cieplutko zrobiło:-)
Aluś w domku dzisiaj tzn nie tyle w domku ile na wędrówkach po mieście.
Najeczko ja już tydzień bez M :-(Trochę smutno, ale przynajmniej nikt mi nie bałagani;-)
Sensi Kubuś przesłodki:-)
Wagnies gdzie jesteś:confused:

reklama
Sensi Kubuś jest taki... do zacałowania :-) fajnie, że wklejasz tu jego zdjęcia :-)

Lapis Lazuli witaj :tak: Maciuś ma rewelacyjny kolor oczu! :-) po kim to?
co do cierpliwości po 30-tce... mnie cierpliwości nauczyła moja sunia, Piotruś już przyszedł na gotowe :-p

Najka te niepokoje to chyba każdą kobietę w ciąży nawiedzają :no: grunt to się im nie podawać i myśleć pozytywnie :tak: gin na pewno potwierdzi, że z maluszkiem wszystko w porządku :tak:

Alek
to już niedługo ta laparo :tak: będzie dobrze :tak:

Antila a ile jeszcze tych kroplówek masz? szkoda, że zakłócają tryb życia, ale skoro to dla zdrowia, to trzeba się pomeczyć :tak:

Ewo, Monik, Novaczko, Vonko Wagnies :-)

Do góry